Blandt verdens bedste: pierre.dk-autolakerer leverer topresultat i Abu Dhabi

Mads Holm Pallisgaard, der ansat som autolakerer i pierre.dk’s lakcenter i Thisted, blev forleden kåret som nummer syv ved World Skills, der foregik i Abu Dhabi. Den dygtige nordjyde var få point fra at hente en bronzemedalje.

World Skills blev afviklet i Abu Dhabi i perioden fra den 10. til den 21. oktober.

Der blev ved det gigantiske stævne dystet i hele 51 forskellige brancher og kategorier – og i alt var 59 lande repræsenteret.

Danmark og pierre.dk Autolakering A/S var også repræsenteret i form af Mads Holm Pallisgaard, der til daglig er ansat i lakcenteret i Thisted.

Han deltog naturligvis i kategorien for autolakering – hvor malere og dommere fra 30 lande var med.

Verdensmesterskaber i lak
Mads Holm Pallisgaard var blevet udtaget til World Skills – der med rette kan kaldes verdensmesterskaberne – via sin guldmedalje og førsteplads ved de danske mesterskaber, der foregik forinden i Aalborg.

I Abu Dhabi blev der konkurreret i flere forskellige lak-discipliner, herunder farvetilpasningsøvelser med farvekort og vifter, dekorationsøvelser med stafferinger samt naturligvis sprøjtelakering i trelags-opgaver samt spot-reparationer.

Konkurrencen var uhyre tæt, og det var først ved de afsluttende discipliner på den sidste stævnedag, at rækkefølgen helt i toppen blev afgjort.

Få point fra bronzen
Og det var tæt – hvilket understreges af, at Mads Holm Pallisgaard blot var få point fra at få bronze i verdens største autolakerings-konkurrence i verden.

Konkurrencen blev vundet af Yingcheng Jiang fra Kina, som hentede 753 point i konkurrencen.

Mads Holm Pallisgaard fik 728 point – og fik altså en flot syvendeplads i turneringen.

Man kan se hele resultatlisten her – og på dette site kan man læse mere om World Skills 2017.