Nyheder

Nexa og pierre.dk er kommet godt igennem en stor omstilling

Samtlige lak-værksteder under pierre.dk-koncernen har fået implementeret ny lak-samarbejdspartner. Det har været en ekstremt udfordrende opgave, idet omstillingen er gennemført på mere end 50 adresser i Danmark, Sverige og Tyskland og involveret de fleste af vores engagerede medarbejdere. I dag er det således Nexa Autocolor, som blandt andet leverer paint og non paint til pierre.dk […]

+ Læs mere

To pierre.dk-lærlinge bestod svendeprøven med ros

Camilla Grann Skovsbøll og Carl Kristian Nielsen, der begge er i gang med den afsluttende del af læretiden som autolakerer i pierre.dk-koncernen, har netop bestået svendeprøven på Silkeborg Tekniske Skole.

+ Læs mere

pierre.dk overtager endnu et lakcenter i Sverige

Skene Lackeringsverkstad AB, der ligger 35 kilometer syd for Borås i Sverige, er netop blevet en del af pierre.dk-koncernen. Opkøbet er med til at positionere Pierre Billackering AB’s som en af de største spillere på det svenske marked.

+ Læs mere

pierre.dk-koncernen ekspanderer yderligere i Sverige

Kolding-koncernen pierre.dk Autolakering A/S har atter været på indkøb i Sverige, hvor man har overtaget Järfälla Billackering AB, som ligger i Stockholms nordvestlige udkant. Dermed består pierre.dk-kædens svenske selskab, Pierre Billackering AB, efterhånden af 15 lakcentre.

+ Læs mere

VASS-POINT og pierre.dk fornyer og forlænger stor lakaftale

VASS-POINT og pierre.dk Autolakering A/S har netop forlænget laksamarbejdsaftalen for de kommende syv år. VASS-POINT repræsenterer de fleste forhandlere og servicepartnere under Volkswagen Gruppen, og der er tale om en aftale på mere end hundrede millioner kroner årligt.

+ Læs mere

Portræt: Finn elsker at blive udfordret i sit arbejde

Gennem foreløbig 11 år har 49-årige Finn Petersen været en del af pierre.dk-koncernen. Og selv om hverdagen i den store virksomhed aldrig helt bliver hverdag, så stortrives vestjyden blandt polérmaskiner, slibemidler og sprøjtepistoler.

+ Læs mere

pierre.dk indgår strategisk samarbejde med stor nordjysk bilkoncern

En af landets største bilkoncerner, Uggerhøj, er netop blevet enig med pierre.dk Autolakering A/S om et strategisk samarbejde, der som minimum strækker sig over de næste ti år.

+ Læs mere

Portræt: Aske har aldrig overvejet at blive selvstændig

pierre.dk’s filial i Silkeborg er en integreret del af Bilernes Hus, som er en af landets største bilforretninger. Så der er rigeligt at se til for afdelingsleder Aske Westerberg og hans syv kolleger, der sjældent mangler opgaver.

+ Læs mere

Portræt: Det var helt naturligt, at Mark blev afdelingsleder

Der bliver slebet og poleret på livet løs i pierre.dk’s afdeling på Herredsvej i det vestlige Aarhus. Midt i lokalet står Mark Henneberg, som har arbejdet på matriklen siden 2005. Det sidste års tid har han været leder af lakcentret.

+ Læs mere

pierre.dk overtager veldrevet lakforretning i Grenaa

Endnu et lakcenter bliver nu en del af Europas mest moderne lak-koncern, pierre.dk Autolakering A/S. Der er tale om det hæderkronede SM Autolakering A/S i Grenaa, som hidtil har været en del af Lakexperten-samarbejdet.

+ Læs mere