Nyheder

Nyheder

Drift forstyrelser på onlinebooking

12-7-2018 15:07 BOOKNING AF BILER Så længe vores online bookning ikke køre kan alle biler bookes via mail el. telefon direkte til afdelingen  – afdelingernes mail adresse kan findes her på siden under afdelinger. Sæt gerne ordre@pierre.dk cc. på mail så vi holder tråd i alle ordre.   12-7-2018 14:04 Hosting centeret har nu kølingen […]

+ Læs mere

Portræt: Finn elsker at blive udfordret i sit arbejde

Gennem foreløbig 11 år har 49-årige Finn Petersen været en del af pierre.dk-koncernen. Og selv om hverdagen i den store virksomhed aldrig helt bliver hverdag, så stortrives vestjyden blandt polérmaskiner, slibemidler og sprøjtepistoler.

+ Læs mere

pierre.dk indgår strategisk samarbejde med stor nordjysk bilkoncern

En af landets største bilkoncerner, Uggerhøj, er netop blevet enig med pierre.dk Autolakering A/S om et strategisk samarbejde, der som minimum strækker sig over de næste ti år.

+ Læs mere

Portræt: Aske har aldrig overvejet at blive selvstændig

pierre.dk’s filial i Silkeborg er en integreret del af Bilernes Hus, som er en af landets største bilforretninger. Så der er rigeligt at se til for afdelingsleder Aske Westerberg og hans syv kolleger, der sjældent mangler opgaver.

+ Læs mere

Portræt: Det var helt naturligt, at Mark blev afdelingsleder

Der bliver slebet og poleret på livet løs i pierre.dk’s afdeling på Herredsvej i det vestlige Aarhus. Midt i lokalet står Mark Henneberg, som har arbejdet på matriklen siden 2005. Det sidste års tid har han været leder af lakcentret.

+ Læs mere

pierre.dk overtager veldrevet lakforretning i Grenaa

Endnu et lakcenter bliver nu en del af Europas mest moderne lak-koncern, pierre.dk Autolakering A/S. Der er tale om det hæderkronede SM Autolakering A/S i Grenaa, som hidtil har været en del af Lakexperten-samarbejdet.

+ Læs mere
Rasmus Larsen, afdelingsleder hos pierre.dk Autolakering A/S, Odense S. Foto: pierre.dk

Portræt: Rasmus kan godt lide at bruge sine hænder

Afdelingsleder Rasmus Larsen står i spidsen for pierre.dk’s store lakcenter på Svendborgvej i Odense. Men ved siden af at have det overordnede ansvar tager han også del både slibe- og lakeringsopgaverne.

+ Læs mere
Endnu et svensk lakcenter er kommet med i pierre.dk-koncernen. Her er det landechef Daniel Nordvall (til venstre) og sælger Lars-Olof Wigh. Foto: Pierre Billackering AB

pierre.dk-koncernen rykker ind i Vetlanda

Kort efter årsskiftet har Kolding-koncernen pierre.dk Autolakering A/S endnu engang valgt at udvide forretningen på den svenske side af Øresund, hvor man i forvejen er repræsenteret med 13 lakcentre. Per 29. januar har koncernens svenske selskab, Pierre Billackering AB overtaget Autolacken i Vetlanda.

+ Læs mere
Autocentralen og pierre.dk Autolakering - hvis hovedkvarter vi ser på billedet - har indgået en samarbejdsaftale. Foto: pierre.dk

Autocentralen og pierre.dk indleder strategisk samarbejde

En af landets største bilkoncerner, Autocentralen, er netop blevet enige med pierre.dk Autolakering A/S om et strategisk samarbejde, der som minimum strækker sig over de næste ti år.

+ Læs mere
Kvalitets- og miljøchef Frank Ascanius (tv.) fra pierre.dk Autolakering A/S i Danmark med sin kollega, ISO-koordinator Stefan Sandberg, fra den svenske del af koncernen.

Samtlige svenske lakcentre er ISO-certificeret

Som den første lakkoncern i Sverige er Pierre Billackering AB blevet certificeret efter de to mest anerkendte standarder – nemlig ISO 9001 og OHSAS 18001, der henholdsvis handler om kvalitet og arbejdsmiljø.

+ Læs mere