Nyheder

pierre.dk-koncernen ekspanderer yderligere i Sverige

Kolding-koncernen pierre.dk Autolakering A/S har atter været på indkøb i Sverige, hvor man har overtaget Järfälla Billackering AB, som ligger i Stockholms nordvestlige udkant. Dermed består pierre.dk-kædens svenske selskab, Pierre Billackering AB, efterhånden af 15 lakcentre.

+ Læs mere

VASS-POINT og pierre.dk fornyer og forlænger stor lakaftale

VASS-POINT og pierre.dk Autolakering A/S har netop forlænget laksamarbejdsaftalen for de kommende syv år. VASS-POINT repræsenterer de fleste forhandlere og servicepartnere under Volkswagen Gruppen, og der er tale om en aftale på mere end hundrede millioner kroner årligt.

+ Læs mere

Portræt: Finn elsker at blive udfordret i sit arbejde

Gennem foreløbig 11 år har 49-årige Finn Petersen været en del af pierre.dk-koncernen. Og selv om hverdagen i den store virksomhed aldrig helt bliver hverdag, så stortrives vestjyden blandt polérmaskiner, slibemidler og sprøjtepistoler.

+ Læs mere

pierre.dk indgår strategisk samarbejde med stor nordjysk bilkoncern

En af landets største bilkoncerner, Uggerhøj, er netop blevet enig med pierre.dk Autolakering A/S om et strategisk samarbejde, der som minimum strækker sig over de næste ti år.

+ Læs mere

Portræt: Aske har aldrig overvejet at blive selvstændig

pierre.dk’s filial i Silkeborg er en integreret del af Bilernes Hus, som er en af landets største bilforretninger. Så der er rigeligt at se til for afdelingsleder Aske Westerberg og hans syv kolleger, der sjældent mangler opgaver.

+ Læs mere

Portræt: Det var helt naturligt, at Mark blev afdelingsleder

Der bliver slebet og poleret på livet løs i pierre.dk’s afdeling på Herredsvej i det vestlige Aarhus. Midt i lokalet står Mark Henneberg, som har arbejdet på matriklen siden 2005. Det sidste års tid har han været leder af lakcentret.

+ Læs mere

pierre.dk overtager veldrevet lakforretning i Grenaa

Endnu et lakcenter bliver nu en del af Europas mest moderne lak-koncern, pierre.dk Autolakering A/S. Der er tale om det hæderkronede SM Autolakering A/S i Grenaa, som hidtil har været en del af Lakexperten-samarbejdet.

+ Læs mere
Rasmus Larsen, afdelingsleder hos pierre.dk Autolakering A/S, Odense S. Foto: pierre.dk

Portræt: Rasmus kan godt lide at bruge sine hænder

Afdelingsleder Rasmus Larsen står i spidsen for pierre.dk’s store lakcenter på Svendborgvej i Odense. Men ved siden af at have det overordnede ansvar tager han også del både slibe- og lakeringsopgaverne.

+ Læs mere
Endnu et svensk lakcenter er kommet med i pierre.dk-koncernen. Her er det landechef Daniel Nordvall (til venstre) og sælger Lars-Olof Wigh. Foto: Pierre Billackering AB

pierre.dk-koncernen rykker ind i Vetlanda

Kort efter årsskiftet har Kolding-koncernen pierre.dk Autolakering A/S endnu engang valgt at udvide forretningen på den svenske side af Øresund, hvor man i forvejen er repræsenteret med 13 lakcentre. Per 29. januar har koncernens svenske selskab, Pierre Billackering AB overtaget Autolacken i Vetlanda.

+ Læs mere
Autocentralen og pierre.dk Autolakering - hvis hovedkvarter vi ser på billedet - har indgået en samarbejdsaftale. Foto: pierre.dk

Autocentralen og pierre.dk indleder strategisk samarbejde

En af landets største bilkoncerner, Autocentralen, er netop blevet enige med pierre.dk Autolakering A/S om et strategisk samarbejde, der som minimum strækker sig over de næste ti år.

+ Læs mere