pierre.dk er blevet eksklusiv Bentley-lakerer

Europas mest moderne og største lakkæde, pierre.dk Autolakering A/S, har nu fået synligt bevis og certificering på, at man som eneste autolakeringsvirksomhed må lakere de luksuriøse modeller fra Bentley

Det har trukket tænder ud at nå så langt, men nu er præmien for den høje grad af fokus og flid til gengæld også landet på hovedkontoret hos pierre.dk Autolakering A/S i Kolding.
Præmien er lig med et særligt underskrevet – og indrammet – glasdiplom, der fortæller, at lakkoncernen, der udover at være Europas mest moderne, nu også må håndtere de ypperlige biler fra den tyskejede Bentley-koncern.
– Vore folk i Ballerup er klædt rigtig godt på til denne opgave, ligesom organisationen har implementeret de særlige specifikationer, som det kræves for at få certificeringen. Indtil videre er det da også udelukkende i et af vore lakcentre, at lakeringen af Bentley må foregå, fortæller Stefan Hansen. Han er produktionsdirektør hos pierre.dk Autolakering A/S.
En lakkoncern, der i år runder 140.000 reparationslakeringer på de mere end 30 topmoderne lakcentre, der er fordelt i henholdsvis Danmark, Sverige og Tyskland.

Et kvalitetsstempel

Det er på det topmoderne lakcenter i Ballerup, at Bentley-bilerne fremadrettet kan få foretaget skadeslakeringer.
– Denne Bentley certificering er selvfølgelig endnu et kvalitetsstempel i rækken, så det betyder rigtig meget for os, at vi nu har indgået samarbejde med et så kvalitetsfokuseret bilmærke som Bentley med en så lang og agtværdig historie, fortæller Pierre Legarth, der er administrerende direktør i pierre.dk Autolakering A/S.
Virksomheden har for længst rundet 400 ansatte, og pierre.dk er netop kommet ud med det bedste resultat i dets 30-årige historie.
Der er naturligvis særdeles strenge krav, inden man kan blive godkendt til at blive certificeret Bentley-lakerer.

Kræver særligt udstyr

– Det handler både om særlige driftsmidler, indretning på lakcenteret, overholdelse af særlige kravsspecifikationer fra Bentley samt en række øvrige tiltag. Den del har vi haft flere af vore dygtigste medarbejdere igennem, så vi lever op til de krav, som Bentley stiller, understreger Stefan Hansen.
Bentley, der i dag er ejet af den tyske Volkswagen-koncern, bliver i Danmark importeret af Semler-koncernen, der – udover Volkswagen – også står bag mærker som Audi, Lamborghini, Lotus, Porsche, Skoda og Seat.
Alle er det mærker, som pierre.dk Autolakering A/S i forvejen er certificeret til at håndtere.
Den iøjnefaldende certificering bliver evalueret en gang om året, og dermed er det med til at holde koncernens medarbejdere helt skarpe på Bentley-mærket.

Holder sig helt skarpe

Præcis som man naturligvis er det med samtlige andre bilmærker.
Nyheden om Bentley-certificeringen kommer samtidig med, at pierre.dk Autolakering A/S efter flere år med intensiv oprustning på det svenske marked, sidste år gik ind på det tyske marked.
Planen er, at den tyske del skal vokse med yderligere en håndfuld lakcentre inden udgangen af 2015.
– Vi arbejder intenst med at analysere det tyske marked, som qua sin størrelse er yderst interessant, understreger koncerndirektøren.
Pierre Legarth solgte i 2010 aktiemajoriteten i sin virksomhed til kapitalfonden Maj Invest Equity, men ejer fortsat selv 25 procent af lakkoncernen.


Tekst til billedet:
Teknisk direktør Stefan Hansen (til højre) med det synlige bevis fra Bentley. Han flankeres af Mads Blume, der er miljø- og eftermarkedschef i koncernen.