pierre.dk indgår strategisk samarbejde med stor nordjysk bilkoncern

En af landets største bilkoncerner, Uggerhøj, er netop blevet enig med pierre.dk Autolakering A/S om et strategisk samarbejde, der som minimum strækker sig over de næste ti år.

Uggerhøj er Nordjyllands største bilkoncern med en historie, der strækker sig mere end 60 år tilbage i tiden.
Domicilet ligger i Frederikshavn, men koncernen har løbende udvidet forretningen i den seneste snes år, og når nu helt ned til Horsens.
Uggerhøj driver bilhuse i otte store danske byer – blandt andet Aarhus, Aalborg, Herning og Silkeborg.
Nu er virksomheden blevet enig med pierre.dk Autolakering A/S om en stor og strategisk samarbejdsaftale, som blandt andet medfører, at Uggerhøj overdrager samtlige aktiviteter inden for lakeringsopgaver til den nye samarbejdspartner.

Yderst professionel bilkoncern
Samtidig bliver pierre.dk-koncernen – der er Danmarks største – eksklusiv samarbejdspartner med Uggerhøj inden for alt, hvad der handler om lakeringsydelser.
– Det er en rigtig god aftale, vi har lavet, og vi er både glade for og stolte over, at en så velrenommeret virksomhed som Uggerhøj har valgt os som partnere, fortæller Bo Jacobsen, der er administrerende direktør for pierre.dk Autolakering A/S.
Han betegner det som en stor anerkendelse, at Uggerhøj nu kommer med i den store portefølje af bilhuse og auto-koncerner hos pierre.dk Autolakering A/S.
– Uggerhøj er virkelig en bilkoncern, der gennem årtier har været drevet yderst professionelt, understreger direktøren.

Driver otte store bilhuse
Bo Jacobsen ser frem til, at pierre.dk skal understøtte den flotte ekspansion og udvikling, som Uggerhøj er inde i.
Senest overtog Uggerhøj tilbage i efteråret 2017 et stort bilhus i Horsens, og kunne dermed notere sig sin ottende afdeling. Ud over de allerede nævnte, driver Uggerhøj også bilforretning i hjembyen Frederikshavn, Hjørring og Brønderslev.
Bilkoncernen forhandler hele otte forskellige nyvognsmærker: Citroën, Fiat, Kia, Opel, Peugeot, Seat, Skoda og Volkswagen. Den årlige omsætning ligger på den gode side af en milliard kroner – og der sælges årligt op imod 10.000 nye og brugte biler.

Fokus på fortsat ekspansion
Hidtil har Uggerhøj haft et samarbejde med en række enkeltstående samarbejdspartnere, men nu har de altså valgt at samle samtlige lakeringsaktiviteter hos pierre.dk.
– For os er det vigtigt, at vi hele tiden er konkurrencedygtige og kan levere en kvalitet i top, og det gør, at vi samler vores lakeringsaktiviteter hos pierre.dk, understreger Sten Uggerhøj, der er direktør for og indehaver af Uggerhøj.
Sten Uggerhøj er anden generation af familien Uggerhøj og det var hans far, Knud Uggerhøj, der i 1954 etablerede bilforretningen i hjembyen Frederikshavn.
Sten har siden 1981 udviklet forretningen fra en Volkswagen-forretning i Frederikshavn til ti forretninger i otte byer og med otte mærker repræsenteret.

 FAKTA – Uggerhøj:
Uggerhøj blev grundlagt i 1954 af Knud Uggerhøj, hvis søn, Sten Uggerhøj, i dag er indehaver og direktør for koncernen.
Bilkoncernen driver otte bilhuse i det nord- og midtjyske: Frederikshavn, Hjørring, Brønderslev, Aalborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Horsens. Koncernens domicil ligger i Frederikshavn.
Uggerhøj er autoriseret forhandler af Citroën, Fiat, Kia, Opel, Peugeot, Seat, Skoda og Volkswagen. Koncernen sælger op imod 10.000 nye og brugte biler årligt, og på koncernniveau beskæftiges cirka 300 medarbejdere og omsættes årligt for over en milliard kroner.
Yderligere information: www.uggerhoej.dk
FAKTA – pierre.dk Autolakering A/S:
pierre.dk Autolakering A/S blev grundlagt i 1985 af Pierre Legarth. I foråret 2016 blev pierre.dk en del af Intelligent Repair Solutions Holding GmbH, som ud over ledelsen har Ufenau Capital Partners som aktionærer.
Pierre Legarth er i dag bestyrelsesformand i pierre.dk-koncernen, mens Bo Jacobsen er administrerende direktør i pierre.dk Autolakering A/S.
I 2005 etableredes et nyt og stort hovedsæde i Kolding, hvor virksomheden i dag råder over det største og mest moderne autolakeringscenter i Europa.
I foråret 2011 etablerede lakkoncernen sit første lak-center uden for landets grænser, da Lundblads Billackering AB (Sveriges største lakcenter) blev opkøbt. Siden er yderligere 12 svenske lak-centre overtaget – alle i regi af Pierre Billackering AB.
pierre.dk-koncernen driver sammenlagt over 50 lakcentre i Sverige, Danmark og Tyskland.
Yderligere information: www.pierre.dk.