pierre.dk-koncernen ekspanderer yderligere i Sverige

Kolding-koncernen pierre.dk Autolakering A/S har atter været på indkøb i Sverige, hvor man har overtaget Järfälla Billackering AB, som ligger i Stockholms nordvestlige udkant. Dermed består pierre.dk-kædens svenske selskab, Pierre Billackering AB, efterhånden af 15 lakcentre.

pierre.dk-koncernen, der er Europas mest moderne, har indgået en aftale med ejerne af Järfälla Billackering AB i Järfälla, Anders Gustavsson og Christer Palldin, der sælger deres lakcenter til Pierre Billackering AB – det svenske datterselskab i pierre.dk Autolakering A/S.
Dermed runder pierre.dk efterhånden 15 svenske lakcentre, hvilket er en helt unik præstation, idet det blot er syv år siden, at lakkæden gjorde sin entre i Sverige.
Alle lakeringsaktiviteterne i Järfälla Billackering AB er overtaget hen over sommeren 2018, og det inkluderer også de otte ansatte, der er en del af lakcenteret.
Både Anders Gustavsson og Christer Palldin fortsætter i pierre Billackering AB-regi som afdelingsledere.

Lakcenter med et højt niveau
– Det er meget tilfredsstillende, at det er lykkedes os at overtage endnu et lakcenter i Sverige. Järfälla Billackering AB er et godt og moderne lakcenter, og samtidig er det også en flok dedikerede og yderst professionelle medarbejdere, som nu bliver en del af pierre.dk, fortæller Bo Jacobsen, der er administrerende direktør i pierre.dk Autolakering A/S.
Järfälla Billackering AB håndterer både person- og varebiler, og har i øvrigt gjort det gennem en længere årrække. Og eftersom overtagelsen allerede blev effektueret for et par måneder siden, er virksomheden i fuld gang med at implementere de forskellige strategier, som pierre.dk-koncernen kører efter.
– Lakcentret har i forvejen et højt niveau inden for kvalitet, service og faglighed, og det er jo aspekter, som vi altid har vægtet højt hos pierre.dk, understreger Bo Jacobsen.

Tager sig godt af kunderne
pierre.dk’s landechef i Sverige, Daniel Nordvall, glæder sig også over, at det er lykkedes at overtage Järfälla Billackering AB.
– For det første er placeringen lige uden for Stockholm af stor betydning, fordi vi i forvejen har et lakcenter i den svenske hovedstad. For det andet er det et rigtig fint lakcenter, som vi overtager. Der er ikke tvivl om, at her har vi med professionelle folk at gøre, som ved hvad service og god kundepleje går ud på, forklarer Daniel Nordvall.
Landechefen er ikke i tvivl om, at aftalen mellem Järfälla Billackering AB og Pierre Billackering AB bliver en stor fordel for alle parter.
– Det bliver det både for de nye kunder og for de medarbejdere, som nu kommer ind under pierre.dk-paraplyen. Men også vore eksisterende kunder kan drage fordel af det her, fordi vi nu kan håndtere endnu flere emner, pointerer Daniel Nordvall.

Er blevet en del af noget større
pierre.dk’s strategi både i Danmark og Sverige er at være bilhusenes foretrukne samarbejdspartner i forbindelse med lakering af personbiler.
– Järfälla-filialen er endnu en brik i det store logistiske pierre.dk-puslespil. Vi har en målsætning om, at vores lakcentre skal være placeret således, at de kan dække ind for hinanden, når der opstår et pres et sted, mens der samtidig er plads i sprøjtekabinerne et andet sted, forklarer Daniel Nordvall.
De tidligere ejere er yderst tilfredse med, at både virksomhed og medarbejdere nu er fremtidssikret – og at Järfälla Billackering AB nu er blevet en del af noget større. De to ser frem til samarbejdet med de mange dygtige og engagerede medarbejdere i pierre Billackering AB.
Med opkøbet af lakcenteret i Stockholm driver pierre.dk-koncernen sammenlagt over 50 lakcentre i Sverige og Danmark.