pierre.dk opkøber endnu et lakcenter i Sverige

Europas største lakkæde, pierre.dk Autolakering A/S, som er markedsledende i Danmark og Sverige overtager det svenske lakcenter Dingtuna Billackering AB i Västerås nord for Stockholm.

Den Kolding-baserede lak-koncern pierre.dk Autolakering A/S ekspanderer fortsat i Sverige via søsterkæden pierre Billackering AB, som netop har opkøbt Dingtuna Billackering AB i Västerås, som ligger nord for den svenske hovedstad Stockholm.
Der er tale om et velfungerende lakcenter, der både har en professionel og miljøvenlig tilgang til faget, samtidig med, at man råder over en stor og velplejet kundeportefølje.
Dingtuna Billackering AB, der overtages per 7. januar 2014, er hidtil ejet af Jan Wretström, Sven Erik Skog og Per Forsberg.

Mange års erfaring

– De tre hidtidige ejere har opbygget et professionelt og moderne lakcenter, og Dingtuna Billackering har et rigtigt godt renommé. Lakcenteret er velindrettet med fokus på medarbejdernes trivsel. Desuden passer beliggenheden perfekt ind i vores vækststrategi i Sverige, idet Västerås ligger relativt tæt på Stockholm, fortæller koncernchef/CEO Pierre Legarth, hvis mål er fortsat at ekspandere i et forsvarligt tempo på den svenske side af landegrænsen.
Dingtuna Billackering AB blev grundlagt i 1990 og lakerer cirka 3000 biler om året.
– Vi er meget tilfredse med, at vi fik mulighed for at overtage Dingtuna Billackering, da den forretning passer rigtig godt ind i vores koncern, fortæller Jonas Karlsson, der er svensk landechef hos pierre Billackering AB.

Effektivitet er afgørende

Dingtuna Billackering har i mange år været kendt for sin høje kvalitet.
– Lak-centrets indretning er en medvirkende faktor i forhold til, at kunne opnå en optimal proces under lakeringen. Effektivitet og hurtighed er afgørende for, om pierre Billackering bliver en markedsledende aktør også på det svenske marked, vurderer Jonas Karlsson.
Han peger desuden på, at personalet hos Dingtuna har mange års erfaring.
– Med vores indtog i Västerås ser jeg yderst positivt på fremtiden, og jeg glæder mig til at samarbejde med bilforhandlerne i området, så vi sammen kan hjælpe forsikringsselskaberne med at udføre lak-reparationer i den bedste kvalitet, understreger landechefen.
Virksomheden har i dag 11 medarbejdere ansat, der alle fortsætter i pierre Billackering AB, og som dermed bliver en del af den samlede medarbejderstab i lakkoncernen.