pierre.dk overtager endnu et skadescenter i Hamburg

Europas største lak-koncern, pierre.dk, opruster nu yderligere i Tyskland. Her har datterselskabet pierre Autolackierung GmbH netop overtaget endnu et stort og velfungerende skadescenter med 23 ansatte i Hamborg.

pierre.dk Autolakering A/S har via sit tyske datterselskab pierre Autolackierung GmbH overtaget sit fjerde tyske skadescenter. Denne gang er der tale om skadescenteret Diebenau KG, der ligger i Hamburg.

Dermed råder pierre Autolackierung GmbH over fire skadescentre i Tyskland, hvoraf de to er beliggende i Hamburg.

– Vi har overtaget en virksomhed, som er grundlagt i 1968, og som har ry for at lægge stor vægt på god kundeservice, høj kvalitet og levering til tiden. Og det er jo parametre, som til fulde matcher det koncept, som er hjørnestenen i hele pierre.dk-konceptet, fortæller Pierre Legarth, der er arbejdende bestyrelsesformand i og grundlægger af pierre.dk-koncernen.

Stort skridt i den rigtige retning

Der er 23 ansatte hos Diebenau KG, som siden 1979 har haft domicil på den nuværende adresse i den nordvestlige del af Hamburg, bare et par lange stenkast fra Volkspark Stadion og autobahn A7.

Hr. Diebenau har i mange år ejet virksomheden sammen med sin søster, og bliver fremadrettet tilknyttet skadescenteret som konsulent.

– Det er fortsat en del af vores strategiplan at etablere op imod en halv snes filialer i Tyskland inden udgangen af 2017, og overtagelsen af Diebenau KG er naturligvis et stort skridt i den retning, fortæller Pierre Legarth.

Målet er, at den internationale ekspansion i pierre.dk-koncernen skal fortsætte via etablering af lak-skadescentre omkring strategisk vigtige trafikknudepunkter, hvor koncentrationen af biler er størst i Tyskland.