Tre sjællandske lakcentre bliver en del af pierre.dk-koncernen

I forbindelse med overtagelsen blev dette billede taget – fra venstre er det produktionskoordinator Kenneth Sørensen, produktionsdirektør Stefan Hansen og afdelingsleder Jan Sørensen.

 

Brøndby Autolakering ApS og Lakcenter Køge ApS, som samlet driver tre lakcentre i Køge, Brøndby og Roskilde, bliver nu lagt sammen med Danmarks største lakkoncern, pierre.dk Autolakering A/S. Indehaverne Jan og Kenneth Sørensen fortsætter i det nye setup som henholdsvis afdelingsleder og produktionskoordinator

pierre.dk Autolakering A/S er blevet enige med Jan og Kenneth Sørensen om, at deres lakcentre i Brøndby, Køge og Roskilde fra og med tirsdag den 2. maj 2017 bliver en del pierre.dk-kæden.
De to hidtidige indehavere fortsætter som henholdsvis afdelingsleder og produktionskoordinator i pierre.dk Autolakering A/S, hvorfor kunderne i Brøndby Autolakering ApS og Lakcenter Køge ApS også efter overtagelsen kan se frem til at blive serviceret af både Jan og Kenneth Sørensen samt deres dygtige og engagerede medarbejdere.
– Sammenlægningen med Brøndby Autolakering ApS og Lakcenter Køge ApS – samt tilknytningen af Jan og Kenneth Sørensen – vil styrke pierre.dk’s position på Sjælland, fortæller Bo Jacobsen, der er administrerende direktør i landets største lakkoncern.

Markedets højeste kvalitet
Han peger på, at det nye lakcenter i Roskilde samt det lakcenter, som er under opførelse i Glostrup, vil give kæden yderligere kapacitet, som fremmer den fortsatte ekspansion på Sjælland.
– Udvidelsen af vores lakcenter-netværk med hele fire nye lakcentre betyder endvidere, at vi kommer endnu tættere på vores kunder. Og det er med til at understøtte vores vision om at have markedets højest kvalitet til tiden til konkurrencedygtige priser, påpeger Bo Jacobsen.
Produktionsdirektør hos pierre.dk, Stefan Hansen, er fuld af lovord over for de lakcentre, som nu kommer ind under pierre.dk-paraplyen.
– Jan og Kenneth har skabt nogle særdeles veldrevne lakcentre, og sammen med vore dygtige og engagerede afdelingsledere og teams, er det et fantastisk udgangspunkt for den fortsatte udvikling af pierre.dk på Sjælland, fortæller Stefan Hansen.

Fordele for kunderne
Han forventer sig meget af samarbejdet med Jan og Kenneth Sørensen, der har mange års erfaring fra lakbranchen.
– Der er rigtig mange lighedspunkter i den måde, som både Jan, Kenneth og pierre.dk opfatter parametre som kundeservice, kvalitet og medarbejderudvikling, og derfor forventer vi, at værdien for kunderne meget hurtigt bliver synlig, forklarer produktionsdirektøren.
Jan og Kenneth Sørensen har netop valgt at sælge deres virksomhed til pierre.dk Autolakering, idet de to ligeledes ser store fordele for kunderne, efterhånden som den samlede koncern vil nærme sig kunderne i endnu højere grad.
Sammenlægningen vil også betyde, at der er markant større kapacitetsfleksibilitet, ligesom Jan og Kenneth Sørensen fremadrettet kan have fuld fokus på kundeservice, levering og kvalitet, idet de administrative opgaver fremadrettet vil blive varetaget af pierre.dk’s call center og administration i Kolding.

En del af noget større
Som afdelingsleder for afdelingen i Brøndby skal Jan Sørensen fokusere på optimering af afdelingen, men han skal samtidig bruge sin store erfaring til at understøtte de øvrige pierre.dk-afdelinger på Sjælland.
– Jeg glæder mig til i endnu større udstrækning, at kunne fokusere på servicering af kunderne. Samtidig er jeg glad for, at generationsskiftet i vore afdelinger nu er afklaret. Det sikrer en god arbejdsplads for medarbejderne, ligesom det sikrer kunderne en stabil og professionel lakleverandør mange år frem, pointerer Jan Sørensen.
Kenneth Sørensens rolle som produktionskoordinator handler om at sikre en smidig integration af de nye lakcentre i pierre.dk-regi. Det drejer sig eksempelvis om implementering af it, optimering på tværs af lakcentrene samt en generel gennemgang af processerne i tæt samarbejde med produktionsdirektør Stefan Hansen.
– Jeg ser i den grad frem til at blive en del af en større organisation, hvor der er gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt, understreger Kenneth Sørensen.