Pierre Billackering AB fortsætter med at opruste i Sverige – og har netop rullet værkstedsportene op til et spritnyt og topmoderne lakcenter i Kristianstad.

Bare tre uger er der gået, siden svenske Pierre Billackering AB åbnede det nybyggede lakcenter på samme matrikel som Bilcentrum i Kristianstad. I forbindelse med erhvervelsen af ​​den tidligere CaMi-værksted i Kristianstad, blev der truffet en beslutning om at bygge et helt nyt internt anlæg.

​Jimmy Persson, tidligere ejer af CaMi sammen med Martin Nilsson, er nu afdelingschef hos Pierre Billackering:

– Der var en række omstændigheder, der fortalte os, at det var det helt rigtige – altså at sælge vores virksomhed til Pierre Billackering. Forskellen er, at vi nu kan fokusere fuldt ud på driften og gøre et fantastisk stykke arbejde med bilerne, i stedet for at sidde med administration. Derudover er det et fantastisk arbejdsmiljø, vi har fået i disse nye lokaler.

Dejligt med en moderne aktør

​Anlægget, der er teknisk er udstyret til at kunne klare dobbelt kapacitet, håndterer alle sager, der kommer via Bilcentrum med mærker som Audi, Skoda, Volkswagen og Seat.

– For vores vedkommende er det dejligt at have en så moderne aktør lige ved siden af. Den umiddelbare nærhed til Pierre Billackering AB giver en konstruktiv og fleksibel proces. Samarbejdet fungerer allerede godt, selv om virksomheden først lige er startet, siger Jonas Persson, teamleder og skadeschef i Bilcentrum.