Danmarks største lakkoncern – pierre.dk – har per 1. april 2020 ansat Claus Andersen i en nyoprettet stilling som salgschef. Den erfarne branche-mand skal være med til at sætte endnu mere fokus god service og høj kvalitet over for kunderne – både eksisterende og kommende.

pierre.dk Autolakering A/S har over de senere år udbygget sin position som markedsledende operatør både i Danmark og Sverige. Nu er tiden inde til at styrke kundeservice-delen yderligere, og i den forbindelse har man haft held til at hente en kapacitet fra autobranchen ind i folden.
– Vi har per 1. april 2020 ansat Claus Andersen i en nyoprettet stilling som salgschef. Dermed intensiverer vi fokus på at fastholde og udbygge vores høje kvalitet og service over for både eksisterende og nye kunder, fortæller Bo Jacobsen, der er administrerende direktør for pierre.dk Autolakering A/S.
51-årige Claus Andersen har adskillige års erfaring fra autobranchen, og har i den forbindelse opbygget et stort og velplejet netværk – et netværk, som pierre.dk-direktøren naturligvis håber kan gavne fremadrettet og skabe nye former for samarbejde.

Momentum skal udbygges
– Vi er kendt for at levere optimal service og kvalitet, ligesom vi har ry for at drive vores mange afdelinger efter et stramt koncept og med en høj grad af processtyring, forklarer Bo Jacobsen.
Lakbranchens øjne er da også rettet mod pierre.dk, som i adskillige år har været toneangivende. Senest er koncernen – som den første nogensinde – blevet kåret som Årets Autolakerer i Danmark.
– Udfordringen er naturligvis at bevare og udbygge momentum, og her bliver Claus Andersen en vigtig brik. Han kommer til at arbejde tæt sammen med Mads Blume, der er vores business development manager, understreger den administrerende direktør.

Et kendt ansigt i autobranchen
Claus Andersen, der er bosat i Aarhus-forstaden Aabyhøj med sin hustru og deres to børn, kommer fra en stilling som national key account manager hos Berner Danmark A/S. Tidligere i karrieren har han været ansat som key account manager hos FTZ Danmark A/S, og dermed er Claus Andersen et kendt ansigt i autobranchen.
– Jeg glæder mig helt utroligt meget til at blive en del af det dygtige hold hos pierre.dk. Her kan man altså tale om en virksomhed, der har evnet af vækste markant over en lang årrække, og det bliver en stor personlig tilfredsstillelse at tage del i den videre færd. Jeg kender jo mange af pierre.dk’s kunder i forvejen – både dem, der er kunder lige nu, men også dem, som vi satser på bliver kunder fremadrettet, forklarer Claus Andersen.

Konstruktivt samarbejde
Som salgschef bliver Claus Andersens primære rolle at sikre en endnu mere smidig og proaktiv kommunikation mellem pierre.dk og kunderne, og ad den vej skabe grobund for et konstruktive og langsigtede kunderelationer.
– Jeg ser frem til at smøge ærmerne op og blive en del af pierre.dk, og til at være med til at styrke organisationen, pointerer Claus Andersen, der får base på hovedkontoret i Kolding.
pierre.dk-koncernen driver sammenlagt over 60 lakcentre i Sverige og Danmark. Det er i udgangspunktet udelukkende den danske del af koncernen, som Claus Andersen skal fokusere på.