​Efter 24 år i spidsen for Gram Autolakering har indehaver Stefan Møller valgt at sælge sit lakcenter i Ribe til pierre.dk Autolakering A/S, som dermed igen bliver repræsenteret syd for Kongeåen. Stefan Møller, der fortsætter som afdelingsleder, ser det som en fremtidssikring af sin virksomhed.

pierre.dk Autolakering A/S er netop blevet enige med indehaver Stefan Møller om at overtage hans lakcenter i Ribe, der hedder Gram Autolakering. Samtlige ansatte i virksomheden bliver en del af pierre.dk-koncernen, og det vil også fremadrettet være Stefan Møller, som står for den daglige ledelse i lakcenteret, der ligger på Ørstedsvej 43. Overtagelsen er sket per 1. november 2019.

– Det er selvfølgelig en lidt mærkelig fornemmelse, for jeg har drevet det her værksted i 24 år. Men det er også en god fornemmelse, for jeg har oplevet en meget ydmyg og ordentlig tilgang til overtagelsen fra pierre.dk’s side. Der er masser af respekt for de ting, som vi har bygget op herovre i Ribe, selv om vi er en lille fisk i forhold til pierre.dk, forklarer Stefan Møller.

Gram Autolakering beskæftiger fire mand ud over indehaveren, som alle bliver en del af Danmark største lakkoncern. Det har også været en medvirkende faktor for Stefan Møller, der naturligvis er glad for, at hans virksomhed bliver ført ordentligt ind i det nye regi.

Mange ting bliver nemmere

– Vi fik opført de nuværende bygninger i 2008, og det var måske ikke den bedste timing, idet konkurrencen i lakeringsbranchen de seneste mange år har været meget hård, og med den igangværende konsolidering blandt bilhusene må det forventes at fortsætte. Det har derfor været lidt udfordrende at vækste, og jeg ser helt klart denne aftale med pierre.dk som en fremtidssikring af Gram Autolakering, fortæller Stefan Møller.

Ifølge ham er der mange ting, der nu bliver nemmere, fordi virksomheden bliver en del af en stor koncern, som er i førersædet, når det blandt andet handler om service, logistik, optimering af processer og fleksibilitet.

– Vi skal ikke længere håndtere administrative opgaver, ligesom bogholderiet også er fortid her på adressen. Der er mange ting, som bliver nemmere på grund af denne aftale, og i stedet kan vi fokusere helt og holdent på det håndværk, som vi elsker, nemlig lakering af køretøjer, understreger Stefan Møller.

Flot og moderne lakcenter

Medarbejderne i Ribe-virksomheden kan altså fremadrettet have fuld fokus på kundeservice, levering og kvalitet, idet de administrative opgaver fremadrettet vil blive varetaget af pierre.dk’s call center og administration, der er beliggende i Kolding. Her er der naturligvis stor tilfredshed med opkøbet.

– Det glæder os, at Stefan Møller har indgået denne aftale med os, for der er flere faktorer, som spiller ind. Gram Autolakering er et flot, moderne og veldrevet lakcenter med et stærkt team, der både håndterer personbiler og varevogne. Lakcenteret har en god geografisk placering, som er med til at komplementere pierre.dk’s netværk godt, og tilmed sikre vores sønderjyske kunder en endnu bedre service, fortæller Bo Jacobsen, som er administrerende direktør for pierre.dk Autolakering A/S.

Nu går en række processer med at integrere pierre.dk’s gennemarbejdede og professionelle koncept i gang.