Det nye lakeringsanlæg i den svenske by Jönköping er nu i fuld drift – og Pierre Billackering AB har dermed lukket et vigtigt hul i lak-markedet i området mellem Västergötland, Småland og nordpå mod Skarasborg.

Det er koncernens første afdeling i Jönköping, og Pierre Billackering – der er det svenske svar på pierre.dk – har bygget et moderne og skræddersyet anlæg i lokaler, der er ejet af Lindströms Bil. Seks medarbejdere håndterer de mange daglige opkald.​

– Det blev en god løsning for os. Vi ville have fingrene i en lejer og et lakcenter, og nu har vi fået begge dele på samme tid, fortæller Jonas Larsson, der er chef i skadecenteret hos Lindströms Bil.​

Lindströms Bil er autoriseret forhandler af Toyota og Lexus. Desuden forhandles der et stort antal brugte biler, samtidig med at man har biludlejning. Koncernen er lokaliseret seks steder i det sydlige Sverige.

Pierre Billackering AB’s administrerende direktør, Daniel Nordvall, er yderst tilfreds med samarbejdet.

– At tilbyde lakering in-house er en del af vores koncept, og nu kan vi sikre lak-opgaver i meget store mængder – både til Lindströms Bil og til andre forhandlere i Jönköping, påpeger Daniel Nordvall.

Læs hele artiklen på svensk her.