Erfaring skaber resultater, der er til at regne med

 

– og tilsammen har vi øvet os i mere end 100 år. 

Et udpluk af familien

Vi består også af FælgeRep og Dinitrol, og tilsammen beskæftiger vi over 500 passionerede medarbejdere.

Vi er ambitiøse, erfarne og drevet af passion

Det forpligter at være Europas største og bedste autolakerings-virksomhed. Derfor findes der ingen halve løsninger hos os.
Velkommen til pierre.dk

Sidste nyt

 

Vores kunders erfaringer

Hør fra et udvalg af vores mange samarbejdspartnere. Vi stræber efter at levere optimal service og kvalitet til dig som kunde, hver gang.

autolakering pierre.dk

P. Christensen A/S

Klaus Kjær

Eftermarkedschef

”Vi har samarbejdet med pierre.dk over flere omgange. De sidste fire år er der dog blevet skruet op, og de er nu hovedleverandør på autolakering alle de steder, vi er i Danmark. Den personlige kontakt er stor hele vejen rundt, og det giver både godt arbejde og gode resultater.

Med pierre.dk er alt meget gnidningsfrit. Det hænger sammen med, at de forstår vores forretning og ved, hvad der er vigtigt for os. Samtidig er deres standardiserede processer med til at sikre et højt flow og en høj, ensartet kvalitet i alt, hvad der bliver lavet. Skulle der en enkelt gang opstå noget, følger de lynhurtigt opgaverne til dørs; alle aftaler bliver overholdt. Det gør naturligvis, at vi har nemt ved at overholde vores.

Vi skal være så konkurrencedygtige, som muligt. Her spiller kvalitet, pris, effektivitet og leveringssikkerhed ind hver eneste dag. Jeg kan kun sige, at vi på alle punkter har en god aftale med pierre.dk.”

Toyota Louis Lund A/S

Lars B. Hansen

Eftermarkedschef

”Vi har haft et godt og tæt samarbejde med Pierre.dk i lidt mere end tre år. De er en vigtig samarbejdspartner, og hjælper os dagligt med både lakarbejde og Dinitrol rustbeskyttelse i vores fire afdelinger i det sydvestjyske.”

”Det er et samarbejde, vi sætter stor pris på. Alt foregår yderst professionelt og bliver udført til vores fulde tilfredshed. Det er vigtigt for os – også over for vores kunder – at kunne levere høj kvalitet hver eneste gang. Samtidig er det et stort plus, at de er godt placeret i forhold til vores afdelinger. Kombineret med deres og vores arbejdsprocesser, minimerer det tomgang og sikrer en høj effektivitet på vores værksteder.

”Vi har tre parametre: Kvalitet, leveringssikkerhed og pris, og Pierre.dk lever op til alle. Endelig er de også drevet af den ambition, vi selv har om at blive lidt bedre hver dag. Derfor er jeg sikker på, at vi kommer til at have et stærkt samarbejde ud i fremtiden.”

den bedste autolakering

Den bedste autolakering

Den bedste samarbejdspartner på autolakering, rustbeskyttelse og fælge reparation.

Med pierre.dk får du kort sagt en samarbejdspartner, som er åben, lydhør og som søger en løsningsorienteret tilgang.

Europas højeste kvalitet på autolakering

pierre.dk har mere end 40 autolakerings-centre i Danmark, som tilbyder Europas bedste kvalitet og mest innovative løsninger.

Danmarks eneste landsdækkende kæde

Du finder altid et center eller anlæg tæt på dig.

Dinitrol centre

Årlige undervognsbehandlinger

Årlige skadeslakeringer

Lakeringsanlæg

Kontakt os i dag

Ring på vores
hovednummer
+45 70 108 108

bedste autolakering i danmark