54-årige Jesper Mosdal er netop tiltrådt som Operational & Proces Manager i landets største lakkoncern – pierre.dk. Dermed fuldender han den transformation, der over den seneste tid er foregået i virksomheden – en proces, der skal være med til at styrke hele organisationen, så der bliver fokus på endnu bedre service og højere kvalitet over for kunderne.

Næste år er det 35 år siden, at pierre.dk Autolakering A/S så dagens lys som en yderst entreprenant enkeltmandsvirksomhed. Gennem det seneste årti har koncernen formået at markere sig som landets største lak-virksomhed med en dedikeret medarbejderskare, der for længst har passeret de 500 i antal. Koncernen bliver ligeledes vurderet som Europas mest moderne lakkæde.

Men udviklingen stopper på ingen måde der – og alene gennem de seneste par måneder er der blevet rykket rundt i både administration og organisation hos pierre.dk, så koncernen også er klædt godt på til de næste 35 år.

– Vi har styrket vores organisation med en række nyansættelser hen over efteråret, og per 1. december 2020 har vi ansat Jesper Mosdal i en nyoprettet stilling som Operational & Proces Manager, forklarer Bo Jacobsen, der er administrerende direktør hos pierre.dk Autolakering A/S.

Tæt samarbejde bliver styrket

Jesper Mosdal bliver en del af ledelsen i koncernen, og han skal blandt andet være ansvarlig for, at alle parter får det optimale ud af den nye regions-inddeling af landets pierre.dk-afdelinger.

– En af mine opgaver bliver at holde en tæt sparring med vores dygtige og engagerende teknikere og regionsledere. I den forbindelse er det mit ansvar, at driften kører efter planen, samt at vi – sammen med vores fantastiske afdelingsledere og teams – kontinuerligt søger optimering, øget struktur og serviceforbedringer, påpeger Jesper Mosdal, som har en bred erfaring fra autobranchen.

Han glæder sig også til, i samarbejde med Sales Manager Claus Andersen og Kundeservice Manager Carsten Andreassen samt organisationen i øvrigt, at fortsætte den igangsatte transformation, som vil forstærke det i forvejen tætte samarbejde mellem pierre.dk Autolakering A/S og de mange samarbejdspartnere.

Har stor respekt for pierre.dk

Den 54-årige fynbo, der er bosat i Odense med sin hustru og parrets to børn, har blandt andet været eftermarkedschef hos Autohuset Vestergaard, værkstedschef hos Mercedes-Benz Cph. samt teknisk chef hos P. Christensen.

– Jeg kender pierre.dk-koncernen rigtig godt, idet jeg gennem mange år har været kunde i forretningen på vegne af de virksomheder, jeg har været ansat i. Jeg har altid haft enorm stor respekt for det, som Pierre Legarth har bygget op, og jeg har haft et fantastisk samarbejde med pierre.dk. Jeg har i den grad set frem til at indtage min nye rolle, fortæller Jesper Mosdal.

– Med Jespers tiltrædelse er det fremtidige hold på plads, hvorfor vi vil give fuld gas med transformation, som vil bringe os endnu tættere på vores kunder. Samtidig vil vi styrke vores høje service yderligere samt udbygge vores servicesprogram, således at vi kontinuerligt kan styrke vores mange partnerskaber samt vores kunders profitabilitet, pointerer Bo Jacobsen.

Billedtekst:

Jesper Mosdal er netop blevet ansat i ledelsen hos pierre.dk Autolakering A/S

FAKTA – pierre.dk Autolakering A/S:

pierre.dk Autolakering A/S blev grundlagt i 1985 af Pierre Legarth. I foråret 2016 blev pierre.dk en del af Intelligent Repair Solutions Holding GmbH, som ud over ledelsen har Ufenau Capital Partners som aktionærer.

Pierre Legarth er i dag bestyrelsesformand i pierre.dk-koncernen, mens Bo Jacobsen er administrerende direktør i pierre.dk Autolakering A/S.

I 2005 etableredes et nyt og stort hovedsæde i Kolding, hvor virksomheden i dag råder over det største og mest moderne autolakeringscenter i verden. I foråret 2011 etablerede lakkoncernen sit første lak-center uden for landets grænser, da Lundblads Billackering AB (Sveriges største lakcenter) blev opkøbt.

pierre.dk-koncernen råder i dag over mere end 60 filialer alene i Danmark og Sverige. I 2019 blev pierre.dk kåret som Årets Autolakerer ved den danske branchekåring AutoAwards.

Yderligere information: www.pierre.dk.

Kontaktpersoner:

Administrerende direktør Bo Jacobsen, pierre.dk Autolakering A/S:​​T: +45 3089 0165

Operational & Proces Manager Jesper Mosdal, pierre.dk Autolakering A/S:​T: +45 4064 1843