Fra og med torsdag den 1. april 2021 ekspanderer Pierre Billackering AB – pierre.dk-koncernens svenske datterselskab – yderligere i Stockholm i kraft af, at virksomheden overtager lakeringsdelen hos Högdalens Bil & Skadecenter AB.

– Vi er meget tilfreds med, at Högdalens Bil & Skadecenter AB har valgt at sælge deres lakeringsfaciliteter til Pierre Billackering samtidig med, at forretningen er gået i gang med et generationsskifte, fortæller Bo Jacobsen, der er administrerende direktør hos pierre.dk.
Magnus Blom og hans medarbejdere i Högdalens Bil & Skadecenter AB fortsætter som en del af Pierre Billackering. Dermed er de med til at sikre, at kunderne fortsat kan forvente den samme høje service og kvalitet som hidtil. Faciliteterne i Högdalen-afdelingen bliver Pierre Billackerings fjerde i Stockholm-området, idet man i forvejen er til steder i Hägersten, Arninge og Järfälla.

En vigtig brik i det store spil
– Vi køber et stærkt og fremgangsrigt anlæg syd for Stockholm, som bliver en rigtig vigtig brik i forhold til kædens fortsatte ekspansion i Sverige. Der er et rigtigt stort og vigtigt marked for autolakering i Stocholm-området, og vi kan klart mærke, at mange af de store bilhuse meget gerne vil samarbejde med Pierre Billackering. De ser blandt andet fordele ved, at vi er så store og så fleksible, som vi er, understreger Daniel Nordvall, der er landechef i Pierre Billackering AB.
Håkan Carlsson, der er administrerende direktør i Högdalens Bil & Skadecenter AB er overbevist om, at salget af lak-faciliteterne vil resultere i et løft for hele virksomheden.
– Vi har et af de fineste lak-anlæg i hele Sverige med tre linjer og en kapacitet på hele 120 emner om ugen. Derfor føles det helt rigtigt med en ny og stærk ejer på lak-delen, som kender branchen ind og ud. Pierre Billackering AB er størst i Sverige og efterhånden også blandt de største i Europa – så for os var det et sikkert og godt valg at sælge til dem, fortæller Håkan Carlsson.

//

Hvis du hellere vil læse nyheden på svensk, så klik på dette link.