Forude venter sol, sommer og ferie for de fleste – men hos Pierre Billackering i Sverige er der fortsat fokus på ekspansion. Det understreges af, at der netop er foretaget et opkøb i Ängelholm, hvormed antallet af filialer i Sverige når op på 25.

Det er det tidligere lakcenter Lacktyl AB, som i forbindelse med månedsskiftet fra maj til juni blev overtaget af Pierre Billackering. Lacktyl AB er et særdeles velrenommeret firma, der har eksisteret siden 1975.

– Vores klare strategi er at opkøbe velfungerende og rentable faciliteter, og Lacktyl AB opfyldte til fulde disse kriterier. De har både den krævede tekniske kompetence hos mandskabet, ligesom de med stor dygtighed efterlever nogle moderne processer. Endelig er der en imponerende drivkraft, fortæller Daniel Nordvall, der er administrerende direktør for Pierre Billackering Sweden.

Den hidtidige indehaver af Lacktyl AB, Josef Nacef, er ikke i tvivl om, at han har taget den rigtige beslutning i forhold til at lade Pierre Billackering overtage virksomheden.

Læs hele artiklen her (på svensk).