pierre.dk Autolakering A/S udbygger sit netværk og får nu sin første filial på Østersøens Perle – bedre kendt som Bornholm. Per 1. oktober har indehaver Heino Møller nemlig valgt at sælge Lakcentret til pierre.dk, hvormed Rønne-teamet bliver en del af Europas mest moderne lakkæde.

Heino Møller, der siden 1992 har været en del af Lakcentret ApS i Rønne, har netop indgået en aftale med pierre.dk Autolakering A/S. Dermed bliver Lakcentret ApS, der er et af de førende værksteder på Bornholm, en del af pierre.dk-netværket. Handlen betyder, at både indehaver Heino Møller og de øvrige ansatte fortsætter som en del af pierre.dk-koncernen. Samtidig markerer aftalen, at den Kolding-baserede lak-koncern for første gang gør sin entre på Bornholm, hvilket har været et ønske gennem længere tid.

Nu bliver det moderne bornholmske værksted i stedet en del af pierre.dk-koncernen, og det betyder naturligvis, at pierre.dk-koncernens forskellige koncepter rykker ind på Sandemandsvej 29 i Rønne. Salget sker helt konkret per 1. oktober 2021, og det vil også fremadrettet være Heino Møller, der er daglig leder i afdelingen.

Mindre administration – mere lakarbejde

– I første omgang var der kontakt mellem pierre.dk og os i forbindelse med et muligt samarbejde, men så gik jeg og tænkte lidt over, om det ikke var en idé at blive en del af noget større. Jeg er jo egentlig håndværker, og det er det, jeg gerne vil, men der bliver brugt meget tid på administration og planlægning og den slags, forklarer Heino Møller, der tilbage i 2007 overtog ejerskabet af Lakcentret ApS, som på det tidspunkt hed Polles Autolakering.
I dag er der otte ansatte ud over ham selv, og samtlige medarbejdere fortsætter over i den nye konstellation, hvor Lakcentret ApS i stedet bliver til pierre.dk Rønne. – Nu kommer jeg til i højere grad at kunne fokusere på vores kunder og mine medarbejdere, idet de mange administrative opgaver fremover vil blive udført i pierre.dk’s share service-center i Kolding. Det er helt ideelt, understreg Heino Møller, der ved siden af lak-virksomheden driver et ejendomsselskab og et værksted med undervognsbehandling.

Har ry for at lave godt håndværk

Heino er godt tilfreds med, at han nu kan rette blikket mod selve lakarbejdet, og i stedet lade pierre.dk’s administration overtage opgaver som bogholderi, ordrehåndtering og marketing. Og på trods af, at han snart har været en del af Lakcentret ApS gennem 30 år, så ser Heino Møller frem til at blive en del af Europas mest moderne lakkæde.
– Vi kommer ind under pierre.dk-paraplyen, og det er jo med til at sikre, at vi fortsat udvikler os her i Rønne. Det er helt sikkert også en motivationsfaktor for mine kolleger, fordi de bliver en del af et meget professionelt set up. pierre.dk har efterhånden oparbejdet et rigtig godt ry for at lave et gedigent stykke håndværk, fortæller Heino Møller. Kunderne i Rønde-afdelingen vil også fremadrettet møde det samme team på adressen, som får frigjort mere tid til at holde endnu bedre fokus på kundeservice, levering og kvalitet. Hos pierre.dk’s direktion, der geografisk er placeret i Kolding, er der stor tilfredshed med overtagelsen.

Dejligt at komme til Bornholm

– For det første er det fantastisk, at vi endelig kommer til Bornholm. Det har længe været et mål, så det er dejligt, at vi kan sætte et flueben dér. Men jeg endnu mere tilfreds med, at vi har haft held til at overtale Heino til at blive en del af pierre.dk, pointerer Bo Jacobsen, der er administrerende direktør i pierre.dk Autolakering A/S. Han peger på, at Lakcentret ApS gennem mange år har oparbejdet en høj grad af professionalisme, som skinner igennem på mange niveauer.
– Heino og hans hold driver et super stærkt lakcenter på Bornholm, hvis filosofi passer perfekt med pierre.dk. Hele holdet komplementerer vores koncern rigtig godt, fordi Lakcentret ApS også har fokus på både kunderne og medarbejderne. Der bliver ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller service, og på den måde passer det fuldstændig ind i pierre.dk’s tankegang, fortæller Bo Jacobsen. Der er allerede sat gang i en række processer med at integrere pierre.dk’s gennemarbejdede koncept i den nye afdeling på Bornholm.

FAKTA – pierre.dk Autolakering A/S:
pierre.dk Autolakering A/S blev grundlagt i 1985 af Pierre Legarth. I foråret 2016 blev pierre.dk en del af Intelligent Repair Solutions Holding GmbH, som ud over ledelsen har Ufenau Capital Partners som aktionærer.
Pierre Legarth er i dag bestyrelsesformand i pierre.dk-koncernen, mens Bo Jacobsen er administrerende direktør i pierre.dk Autolakering A/S. pierre.dk-koncernen råder i dag over mere end 60 filialer alene i Danmark og Sverige. I 2019 blev pierre.dk – som den første lak-virksomhed – kåret som Årets Autolakerer ved den danske branchekåring AutoAwards.
Yderligere information: www.pierre.dk.

Kontaktpersoner:
For yderligere informationer i forbindelse med denne pressemeddelelse, kan du tage kontakt til:

Administrerende direktør Bo Jacobsen, pierre.dk Autolakering A/S: T: +45 3089 0165

Sales Manager Claus Andersen, pierre.dk Autolakering A/S: T: +45 2059 8519

Operational Manager Jesper Mosdal, pierre.dk Autolakering A/S: : T: +45 4064 1843

Indehaver Heino Møller, Lakcentret ApS, Rønne: T: +45 5695 7531