pierre.dk er den 1. december 2022 blevet enige med Michael Jørgensen, ejeren af MJ Autolak ApS, om, at hans lakcentre i Sakskøbing og Nakskov bliver en del pierre.dks netværk. Michael Jørgensen fortsætter som regionsleder for regionen Lolland-Falster og Sydsjælland.

Michael Jørgensen har i mere end 25 år drevet sin lakeringsvirksomhed i Sakskøbing, og han udvidede i 2016 virksomheden med endnu et lakcenter i Nakskov. MJ Autolaks team består af 7 dygtige og engagerede medarbejdere, hvoraf den nyuddannede autolakerer Casper Bjørn Christensen lige har deltaget i WorldSkills i Silkeborg.

Michael Jørgensen fortsætter i pierre.dk, som regionsleder for regionen Lolland-Falster og Sydsjælland, og han vil således sikre, at kunder, medarbejdere og øvrige interessenter kan forvente den samme høje kvalitet og service. Ja faktisk så får han mere tid, som bliver dedikeret til disse opgaver, idet administrative opgaver fremover vil blive varetaget centralt i pierre.dk.

Markedsusikkerhed og generationsskifte

Det er ikke uden grund, at Michael Jørgensen har været på udkig efter en samarbejdspartner.

”Det har de seneste år været udfordrende at drive lakcentrene som følge af Covid-19, udviklingen i energi og materialepriser, og da ingen af os jo bliver yngre, så begyndte jeg at fundere over, hvordan jeg bedst sikrede mine dygtige og engagerede medarbejdere samt værdien af det, som vi/jeg har brugt mange år på opbygge. Jeg kontaktede derfor pierre.dk, for at høre, om de kunne være interesseret i at samarbejde,” udtaler Michael Jørgensen og fortsætter:

”Det har været en lang proces som følge af de udfordrende tider, men jeg er glad for, at det lykkes, og glæder mig nu til, at vi starter processen med at blive en integreret del af pierre.dks team og setup, hvor vi kan anvende hele vores energi på levere markedets højeste kvalitet til tiden.”

Et stærkt samarbejde med store synergieffekter

Også hos pierre.dk er begejstringen over det nye samarbejde stor.

”Vi er meget glade for, at Michael henvendte sig til os med henblik på at etablere et partnerskab, idet dette netop er nøglestenen i pierre.dks vækstvision. Vi ønsker således ikke bare at overtage et lakcenter, men derimod er vigtigt for os, at vi kan se et fremtidigt partnerskab med sælger og hans team. Michael og hans team vil hurtigt blive integreret i pierre.dk, og de kan derfor drage nytte af pierre.dks stærke administrative, IT og kompetencemæssige setup, hvorved der kan frigives ressourcer til at udvide kapaciteten og den geografiske dækning,” siger Bo Jacobsen, administrerende direktør i pierre.dk.

Ifølge Bo Jacobsen er der flere synergier at hente gennem det nye samarbejde – alt sammen til fordel for kunderne:

”Vi glæder os til samarbejde, og vi forventer, at vi kan tage det bedste fra begge virksomheder og herved yderligere styrke vores service til kunderne. MJ Autolaks kunder vil endvidere kunne drage nytte af pierre.dks service ydelser inden for rustbeskyttelse og fælgereparation.”

 

FAKTA – pierre.dk Autolakering A/S:
pierre.dk Autolakering A/S blev grundlagt i 1985 af Pierre Legarth. I foråret 2016 blev pierre.dk en del af Intelligent Repair Solutions Holding GmbH, som ud over ledelsen har Ufenau Capital Partners som aktionærer.

Pierre Legarth er i dag bestyrelsesformand i pierre.dk-koncernen, mens Bo Jacobsen er administrerende direktør i pierre.dk Autolakering A/S. pierre.dk-koncernen råder i dag over mere end 70 filialer alene i Danmark og Sverige.
Yderligere information: www.pierre.dk.


Kontaktpersoner:
For yderligere informationer i forbindelse med denne pressemeddelelse, kan du tage kontakt til:

Administrerende direktør Bo Jacobsen, pierre.dk Autolakering A/S: T: +45 3089 0165

Sales Manager Claus Andersen, pierre.dk Autolakering A/S: T: +45 2059 8519

Operational Manager Jesper Mosdal, pierre.dk Autolakering A/S: T: +45 4064 1843

Indehaver Michael Jørgensen, MJ Autolak: T: +45 2611 4802