For nyligt kunne Pierre.dk glæde sig over endnu engang at have tre lærlinge, som har bestået deres svendeprøver med flotte karakterer. Netop lærlingeforløbene har stor betydning for udviklingen i de enkelte centre.

I Pierre.dk er det altid en glædelig begivenhed, når nyudklækkede lærlinge afslutter deres lærlingeforløb. For et par uger siden kunne Bjørn (Ballerup), Poul (Odense M) og Rud (Silkeborg) modtage deres svendebrev.

”Det er svært ikke at være rigtig glad, når tre nye lærlinge færdiggør deres uddannelse hos Pierre.dk. Og når de tilmed består med flotte karakterer, bliver jeg da ekstrastolt på deres vegne.  Udover at de alle er dygtige til deres håndværk, ser jeg det også som et udtryk for, at vi med ro i maven kan være tilfredse med de lærlingeforløb, vi tilbyder hos os,” siger Kenneth Sørensen, Regionsleder Sjælland i Pierre.dk.

I den forbindelse lægger Kenneth vægt på, at Pierre.dk ikke er blege for at stille krav til deres lærlinge. De skal være villige til at indordne sig under virksomhedens værdier og holdninger og samtidig have lyst til at tage et selvstændigt ansvar.

”Det altoverskyggende fokus for os er naturligvis, at vores lærlinge får en god uddannelse med høje faglige kvalifikationer. Derfor er det alfa og omega, at vores lærlinge er villige til at tage imod udfordringer, har et godt drive og er kommet for at lære. De tre nye svende er alle gode eksempler på netop det,” siger han.

Ifølge Kenneth Sørensen er lærlingeforløbene med til at sikre udviklingen i centrene, og det har stor værdi for såvel lærlingene som de mere erfarne medarbejdere på tværs af Pierre.dk-kæden:

”I Pierre.dk sætter vi en stor ære i at sikre, at vores lærlinge får al den læring og sparring, de har lyst til. Det stiller krav til de andre medarbejdere, som spiller en vigtig rolle i at komme med råd og vejledning i hverdagen. Og så oplever vi, at lærlingene ikke tøver med at stille spørgsmål og udfordre. Det er vigtigt og har stor betydning for medarbejdernes kompetencer og muligheder for hele tiden at blive dygtigere,” fortæller Kenneth Sørensen.

Hvis du overvejer at blive lærling i Pierre.dk, kan du læse mere om, hvordan du sender en ansøgning her: https://www.pierre.dk/jobs/