Danmarks største lakkoncern – pierre.dk – har per 1. november 2020 foretaget en ændring i organisationen, så der bliver endnu mere fokus på god service og høj kvalitet over for kunderne. I den forbindelse er Kasper Thorlund (th.) og Tommy Stuckert, der begge har mange års erfaring fra autobranchen i Danmark, blevet ansat som henholdsvis Key Account Manager og Regionsleder Syd.

Over de senere år har pierre.dk Autolakering A/S udbygget sin position som markedsledende operatør både i Danmark og Sverige. I foråret blev den erfarne Claus Andersen hentet til koncernen i en nyoprettet stilling som Sales Manager, og nu er lak-koncernen blevet yderligere forstærket.

– Vi har per 1. november 2020 valgt at styrke organisationen, og har i den forbindelse haft mulighed for at ansætte Kasper Thorlund og Tommy Stuckert, der begge besidder stor knowhow og erfaring fra autobranchen. Sammen med Jens Düring og Kenneth Sørensen, der begge har været hos os i flere år, er Tommy Stuckert blevet ansat i en nyoprettet stilling som regionsleder, mens Kasper Thorlund er ansat som Key Account Manager. Det skal alt sammen medvirke til, at vi fastholder og udbygger vores høje kvalitet og service over for både eksisterende og nye kunder, fortæller Bo Jacobsen, der er administrerende direktør for pierre.dk Autolakering A/S.

Et stramt og succesfuldt koncept

– Vi er kendt for at levere optimal service og kvalitet, ligesom vi har ry for at drive vores mange afdelinger efter et stramt koncept og med en høj grad af processtyring. Den nye opdeling, hvor vores tre regionsledere tager sig af hver sin landsdel rent geografisk samt udbygning af vores kunderelations-team betyder, at vi kommer endnu tættere på vores kunder, hvorved vi sikrer vi en kontinuerlig optimering af vores partnerskaber og dækning af kundernes behov, forklarer Bo Jacobsen.

Lakbranchens øjne er konstant rettet mod pierre.dk, der gennem adskillige år har været toneangivende på især det danske marked for autolakering. Senest blev koncernen – som den første nogensinde – kåret som Årets Autolakerer i Danmark ved AutoAwards.

– Udfordringen er naturligvis at bevare og udbygge momentum, og her bliver vores tre regionsledere utroligt vigtige brikker sammen med Sales Manager Claus Andersen og Key Account Manager Kasper Thorlund. Vi ønsker således at fastholde den gule førertrøje med hensyn til kvalitet, service og levering. Og samtidig styrker vi kontinuerligt vores partnerskaber samt vores kunders profitabilitet, understreger den administrerende direktør.

Et godt øje til pierre.dk

De to nye ansigter hos pierre.dk Autolakering A/S er yderst bekendt med autobranchen.

41-årige Kasper Thorlund kommer fra en stilling som salgskonsulent hos FTZ, og har tidligere været ansat hos Nordic Autoparts og Nymand Autoparts, der i dag hedder AutoG.

– Jeg har et stort kendskab til autobranchen, og har naturligvis det godt og velplejet netværk der. Jeg har altid haft et godt øje til pierre.dk. Jeg har stor respekt for, at det er lykkedes at bygge en koncern op på den måde, som det er sket, og jeg ser virkelig frem til at komme i gang. Jeg glæder mig også til at komme rundt i de forskellige afdelinger og lære mine nye kolleger at kende, fortæller Kasper Thorlund, der er bosat i Kolind på Djursland.

I hans virke som Key Account Manager skal han både arbejde med selve lak-forretningen og med Dinitrol-delen.

En utrolig spændende virksomhed

47-årige Tommy Stuckert har skiftet en stilling som kædechef hos Automester ud med jobbet som regionsleder for Fyn og Sønderjylland hos pierre.dk.

– Det er en utrolig spændende virksomhed, som jeg nu skal være en del af. Der er masser af visioner i koncernen, og jeg ser frem til at byde ind i de forskellige processer. Jeg har en hel masse, som jeg kan bidrage med, forklarer Tommy Stuckert, der er bosat i Middelfart.

Gennem de seneste otte år har han stået i spidsen for Automester, og han har tidligere være ansat hos Hyundai Bilimport i Kolding.

Sales Manager Claus Andersen har set frem til at sparke gang i den nye struktur.

– Med de meget kompetente kolleger – både nye som gamle – bliver det her en klar styrkelse af hele organisationen til gavn for vores kunder, pointerer han.

FAKTA – pierre.dk Autolakering A/S:

pierre.dk Autolakering A/S blev grundlagt i 1985 af Pierre Legarth. I foråret 2016 blev pierre.dk en del af Intelligent Repair Solutions Holding GmbH, som ud over ledelsen har Ufenau Capital Partners som aktionærer.

Pierre Legarth er i dag bestyrelsesformand i pierre.dk-koncernen, mens Bo Jacobsen er administrerende direktør i pierre.dk Autolakering A/S.

I 2005 etableredes et nyt og stort hovedsæde i Kolding, hvor virksomheden i dag råder over det største og mest moderne autolakeringscenter i verden. I foråret 2011 etablerede lakkoncernen sit første lak-center uden for landets grænser, da Lundblads Billackering AB (Sveriges største lakcenter) blev opkøbt.

pierre.dk-koncernen råder i dag over mere end 60 filialer alene i Danmark og Sverige. I 2019 blev pierre.dk kåret som Årets Autolakerer ved den danske branchekåring AutoAwards.

Find mere information her.