Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nybygget lakcenter i Jönköping er en vigtig strategisk brik

Det nye lakeringsanlæg i den svenske by Jönköping er nu i fuld drift - og Pierre Billackering AB har dermed lukket et vigtigt hul i lak-markedet i området mellem Västergötland, Småland og nordpå mod Skarasborg.


Det er koncernens første afdeling i Jönköping, og Pierre Billackering - der er det svenske svar på pierre.dk - har bygget et moderne og skræddersyet anlæg i lokaler, der er ejet af Lindströms Bil. Seks medarbejdere håndterer de mange daglige opkald.​

- Det blev en god løsning for os. Vi ville have fingrene i en lejer og et lakcenter, og nu har vi fået begge dele på samme tid, fortæller Jonas Larsson, der er chef i skadecenteret hos Lindströms Bil.​

Lindströms Bil er autoriseret forhandler af Toyota og Lexus. Desuden forhandles der et stort antal brugte biler, samtidig med at man har biludlejning. Koncernen er lokaliseret seks steder i det sydlige Sverige.

Pierre Billackering AB's administrerende direktør, Daniel Nordvall, er yderst tilfreds med samarbejdet.

- At tilbyde lakering in-house er en del af vores koncept, og nu kan vi sikre lak-opgaver i meget store mængder - både til Lindströms Bil og til andre forhandlere i Jönköping, påpeger Daniel Nordvall.


Læs hele artiklen på svensk her.

logo_small (1)

Hovedafdeling:

pierre.dk Autolakering A/S

Trianglen 12
​DK-6000 Kolding

CVR: 15000295

FAKTURA SENDES TIL KREDITOR@PIERRE.DK