Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

pierre.dk overtager endnu et lakcenter i Sverige

Skene Lackeringsverkstad AB, der ligger 35 kilometer syd for Borås i Sverige, er netop blevet en del af pierre.dk-koncernen. Opkøbet er med til at positionere Pierre Billackering AB’s som en af de største spillere på det svenske marked.

pierre.dk-koncernen har netop overtaget Skene Lackeringsverkstad AB. Lakcentret ligger i byen Skene, som er placeret blot 35 kilometer syd for Borås, hvor Pierre Billackering AB i forvejen er repræsenteret.
Sælger er Lars Bengtsson, som er anden generation i virksomheden. Skene Lackeringsverkstad blev grundlagt helt tilbage i 1952 af Lars Bengtssons far – men siden slutningen af 1980’erne har Lars Bengtsson selv stået i spidsen for virksomheden.


Pierre Billackering AB har overtaget samtlige aktiviteter i Skene Lackeringsverkstad per 1. oktober 2018 – og Lars Bengtsson fortsætter som afdelingschef, ligesom de fem ansatte også fortsætter under det nye ejerskab.


Har længe haft et godt øje
– Selv om Skene Lackeringsverkstad har en lang historik, så er der faktisk tale om et ganske moderne lakcenter. Det er meget tilfredsstillende, at det er lykkedes os at lave en aftale med Lars Bengtsson, fortæller Bo Jacobsen, der er administrerende direktør i pierre.dk Autolakering A/S.


Men overtagelsen når Pierre Billackering AB op på 16 lakcentre fordelt over hele den sydligste halvdel af Sverige – og dermed er koncernen blandt de store spillere inden for lakbranchen.


– Vi har længe haft et godt øje til Skene Lackeringsverkstad, og der hersker ikke tvivl om, at man altid har haft et højt niveau. Både når det gælder selve lakarbejdet, men også i forhold til kundehåndtering, service og kvalitet, påpeger Bo Jacobsen.


Fra adressen på Eriksdalsgatan håndterer lakcenteret både person- og varebiler – og sådan skal det også fortsætte.


Logistikken er selve rygraden
– Værkstedet er både rentabelt og velfungerende, men alligevel kommer der til at ske noget. Vi har prlaner om at udvide, så der på sigt kan køre flere emner igennem. Det er nødvendigt, understreger Daniel Nordvall, der er pierre.dk’s landechef i Sverige.


Han glæder sig over, at Skene Lackeringsverkstad er blevet en del af pierre.dk-koncernen.
– Når vi går ind og vurderer på eksisterende lakcentre, så er produktionsforhold, kapacitet og kvalitet naturligvis parametre, som vi vægter højt. Men den geografiske placering i forhold til vores andre afdelinger er også vigtig, fordi logistikken er selve rygraden i pierre.dk’s strategi om hurtig levering, understreger Daniel Nordvall.


Han er overbevist om, at både de nye og de nuværende kunder vil opleve overtagelsen som en fordel.
– Vi kommer til at optimere på en lang række områder, og det kommer i sidste ende kunderne til gode. Samtidig kommer vi til at kunne håndtere endnu flere emner, fortæller Daniel Nordvall.


Optimerer på flere punkter
pierre.dk’s strategi både i Danmark og Sverige er at være bilhusenes foretrukne samarbejdspartner i forbindelse med lakering af personbiler.


– Skene Lackeringsverkstad er en vigtig brik på vores landkort over Sverige. Vi har en målsætning om, at vores lakcentre geografisk skal være placeret så tæt, at det ene værksted kan hjælpe det andet, når det brænder på, forklarer Daniel Nordvall.


Lars Bengtsson glæder sig over, at fremtiden for hans efterhånden godt 65 år gamle virksomhed er sikret. Det kommer også medarbejderne til gode, og den erfarne lakchef er ikke i tvivl om, at Pierre Billackering AB er den helt rette samarbejdspartner.


Med opkøbet af lakcenteret i Skene driver pierre.dk-koncernen sammenlagt over 50 lakcentre i Sverige og Danmark.

logo_small (1)

Hovedafdeling:

pierre.dk Autolakering A/S

Trianglen 12
​DK-6000 Kolding

CVR: 15000295

FAKTURA SENDES TIL KREDITOR@PIERRE.DK