Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyheder​

Læs seneste nyt fra pierre.dk her på siden.​

C. A. Larsen udvider lak-samarbejde med pierre.dk
04-10-2019
Et flerårigt samarbejde mellem C. A. Larsen Automobiler A/S’s jyske lokationer og pierre.dk Autolakering A/S bliver nu udvidet, så det også gælder på Fyn. I den forbindelse overtager lakkoncernen C. A. Larsens ”in house” lakcenter i Odense.
Læs hele nyheden
Dansk lakkoncern foretager endnu et opkøb i Sverige
20-09-2019
Virksomheden Stockholms Karosslacks in-house lakcenter i den svenske hovedstad bliver nu en del af Pierre Billackering AB, som dermed kommer op på 19 svenske lokationer. Pierre Billackering AB har samtidig indgået en laksamarbejdsaftale med Stockholm Karosslack, hvormed kunderne fremover kan forvente samme høje service, kvalitet og fleksibilitet.
Læs hele nyheden
Tæt dialog mellem pierre.dk’s kunder, forsikringsselskaberne og pierre.dk
06-09-2019
I 2018 etablerede pierre.dk Autolakering A/S et udviklingsforløb, der er med til at klæde kunderne ordentligt på i forhold til at foretage korrekt taksering af forsikringsskader. Det betyder, at selve processen optimeres betydeligt, hvilket er til gavn for både kunder, forsikringsselskaber og pierre.dk selv. Senest er også forsikringsselskaberne inviteret til tæt dialog hos lakkoncernen.
Læs hele nyheden
​Lakkoncern fortsætter ekspansion i Sverige
30-08-2019
​Virksomheden Autolack i Vimmerby blev for nylig kåret som ”Årets Lakværksted 2018” i Sverige. Nu er det veldrevne firma blevet overtaget af pierre.dk-koncernen, som dermed kommer op på 18 lokationer på den svenske side af Øresund.
Læs hele nyheden
Dinitrol Danmark bliver en del af pierre.dk-koncernen
12-07-2019
Dinitrol Danmark, der via franchise-kæden Dinitrol er Danmarks største udbyder af rustbeskyttelse til de danske bilhuse og private bilejere, bliver per 5. august en del af pierre.dk-koncernen.
Læs hele nyheden
pierre.dk overtager lakcenter i svenske Kristianstad
05-07-2019
Cami Billackering AB, der ligger i den skånske by Kristianstad, bliver en del af pierre.dk-koncernen, som dermed kommer op på 17 lokationer i Sverige. Opkøbet er med til at cementere Pierre Billackering AB’s position på det svenske marked.
Læs hele nyheden
Portræt: Line er med til at optimere virksomheden
17-05-2019
Gennem halvandet år har Line Bøgelund været en del af pierre.dk Autolakering A/S i Kolding, hvor hun arbejder som produktionscontroller. Sideløbende med jobbet i lakkoncernens hovedkvarter læser hun cand. merc. aud., der svarer til en revisor-uddannelse.
Læs hele nyheden
Portræt: Mads har fundet sig rigtig godt til rette
15-05-2019
25-årige Mads Warncke er ansat som indskriver hos pierre.dk Autolakering A/S i Kolding. Dermed er han en af de medarbejdere, der modtager og håndterer de tusindvis af ordrer, som løbende kommer ind i pierre.dk’s call center. Han blev en del af Danmarks største lakkoncern for et halvt år siden.
Læs hele nyheden
pierre.dk har stor succes med seminarer i korrekt taksering
07-02-2019
Nordeuropas største lakkoncern, pierre.dk Autolakering A/S, er altid gået forrest, når det handler om at optimere lakprocessen. Nu har virksomheden etableret et videreudviklingskoncept, der skal gøre pierre.dk’s kunder endnu stærkere og bedre ”klædt på” til foretage korrekt taksering af forsikringsskader.
Læs hele nyheden
Nexa og pierre.dk er kommet godt igennem en stor omstilling
28-12-2018
Samtlige lak-værksteder under pierre.dk-koncernen har fået implementeret ny lak-samarbejdspartner.
Læs hele nyheden
To pierre.dk-lærlinge bestod svendeprøven med ros
28-12-2018
Camilla Grann Skovsbøll og Carl Kristian Nielsen, der begge er i gang med den afsluttende del af læretiden som autolakerer i pierre.dk-koncernen, har netop bestået svendeprøven på Silkeborg Tekniske Skole.
Læs hele nyheden
pierre.dk overtager endnu et lakcenter i Sverige
28-12-2018
Skene Lackeringsverkstad AB, der ligger 35 kilometer syd for Borås i Sverige, er netop blevet en del af pierre.dk-koncernen.
Læs hele nyheden

logo_small (1)

Hovedafdeling:

pierre.dk Autolakering A/S

Trianglen 12
​DK-6000 Kolding

CVR: 15000295

FAKTURA SENDES TIL KREDITOR@PIERRE.DK

Få mere information om

Ankenævn for lak og karosseri