Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Nyheder​

Læs seneste nyt fra pierre.dk her på siden.​

Pierre Billackering styrker sin tilstedeværelse i Skåne - køber lakcenter i Ängelholm
15-06-2021
Forude venter sol, sommer og ferie for de fleste - men hos Pierre Billackering i Sverige er der fortsat fokus på ekspansion. Det understreges af, at der netop er foretaget et opkøb i Ängelholm, hvormed antallet af filialer i Sverige når op på 25
Læs hele nyheden
Autohallens Autolak i Holstebro bliver en del af pierre.dk
08-06-2021
pierre.dk Autolakering A/S udbygger nu sit netværk i den vestlige del af Midtjylland, idet koncernen per 8. juni overtager Autohallens Autolak på Niels Ebbesens Vej i Holstebro. Dermed bliver den hidtidige indehaver Lars Buje Jacobsen og hans team en del af Europas mest moderne lakkæde.
Læs hele nyheden
To Dinitrol-centre bliver nu en del af pierre.dk-selskabet CPC Group
06-04-2021
pierre.dk Autolakering A/S er nu nået til enighed med Karsten Nielsen, Rasmus Plougmann og Casper Tygesen, der ejer de to Dinitrol-rustbeskyttelsescentre i Herning og Silkeborg. Det betyder, at de to centre fra den 6. april 2021 bliver en del CPC Group, der i forvejen tilbyder ”Verdens bedste rustbeskyttelse” i Aarhus og Slagelse.
Læs hele nyheden
Pierre Billackering AB vokser i Stockholm
01-04-2021
Fra og med torsdag den 1. april 2021 ekspanderer Pierre Billackering AB - pierre.dk-koncernens svenske datterselskab - yderligere i Stockholm i kraft af, at virksomheden overtager lakeringsdelen hos Högdalens Bil & Skadecenter AB
Læs hele nyheden
Erfaren branchemand indtræder i ledelsen hos pierre.dk Autolakering A/S
07-12-2020
54-årige Jesper Mosdal er netop tiltrådt som Operational & Proces Manager i landets største lakkoncern - pierre.dk. Dermed fuldender han den transformation, der over den seneste tid er foregået i virksomheden - en proces, der skal være med til at styrke hele organisationen, så der bliver fokus på endnu bedre service og højere kvalitet over for kunderne.
Læs hele nyheden
pierre.dk vil i endnu højere grad styrke de nære relationer til samarbejdspartnerne
27-11-2020
Danmarks største lakkoncern - pierre.dk - har i den senere tid sat gang i en transformation, som skal sætte koncernens mange gode samarbejdspartnere endnu mere i fokus. I den forbindelse har pierre.dk styrket deres kunderelations-team. Samtidig ændres koncernens produktion-management-struktur, hvilket er til stor gavn for de mange samarbejdspartnere.
Læs hele nyheden
pierre.dk har ansat to yderst erfarne branchefolk
06-11-2020
Danmarks største lakkoncern - pierre.dk - har per 1. november 2020 foretaget en ændring i organisationen, så der bliver endnu mere fokus på god service og høj kvalitet over for kunderne. I den forbindelse er Kasper Thorlund og Tommy Stuckert, der begge har mange års erfaring fra autobranchen i Danmark, blevet ansat som henholdsvis Key Account Manager og Regionsleder Syd.
Læs hele nyheden
Nybygget lakcenter i Jönköping er en vigtig strategisk brik
29-10-2020
Det nye lakeringsanlæg i den svenske by Jönköping er nu i fuld drift - og Pierre Billackering AB har dermed lukket et vigtigt hul i lak-markedet i området mellem Västergötland, Småland og nordpå mod Skarasborg.
Læs hele nyheden
Sveriges største lak-aktør åbner nyt lakcenter i Uddevalla
22-09-2020
Nu er portene til yderligere et nyopført og moderne lakcenter slået op i Sverige. Denne gang er det sket i Uddevalla, hvor Pierre Billackering - pierre.dk's danske søsterselskab - har etableret et samarbejde med en række bilforhandlere..
Læs hele nyheden
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen vil ikke forfølge klagesag
01-07-2020
Efter to år med undersøgelser har Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen valgt ikke at forfølge en klage fra Lakeksperten/Qars, der hævdede, at pierre.dk-koncernen misbrugte en dominerende stilling på markedet for autolakering.
Læs hele nyheden
Lakcenter i Hillerød bliver en del af pierre.dk
16-06-2020
Elkjærgruppens lakcenter i Hillerød er nu blevet en del af pierre.dk Autolakering A/S. Den hidtidige indehaver, Martin Elkjær, fortsætter som afdelingsleder, og han glæder sig over, at virksomheden nu er blevet en del af Europas mest moderne koncern inden for autolak-branchen.
Læs hele nyheden
Topmoderne lakcenter åbnet i svenske Kristianstad
06-05-2020
Pierre Billackering AB fortsætter med at opruste i Sverige - og har netop rullet værkstedsportene op til et spritnyt og topmoderne lakcenter i Kristianstad.
Læs hele nyheden
pierre.dk’s stærke team kan og skal fastholdes
25-03-2020
Danmarks største lakkoncern - pierre.dk - oplever lige nu en helt forventelig nedgang i aktiviteten, som følge af den omsiggribende krise, der er en konsekvens af Corona- og Covid-19-situationen. Hele holdet bag koncernen har håndteret krisen med en yderst professionel tilgang.
Læs hele nyheden
Kundeservice-delen styrkes markant hos pierre.dk
25-02-2020
Danmarks største lakkoncern - pierre.dk - har per 1. april 2020 ansat Claus Andersen i en nyoprettet stilling som salgschef. Den erfarne branche-mand skal være med til at sætte endnu mere fokus god service og høj kvalitet over for kunderne - både eksisterende og kommende.
Læs hele nyheden
pierre Billackering overtager inhouse-lakcenter hos Toyota i Uppsala
16-01-2020
Pierre Billackering AB, som er en del af pierre.dk-koncernen, har ekspanderet yderligere i Sverige - denne gang i Uppsala. Her har virksomheden overtaget inhouse-lakcentret i det lokale Toyota-bilhus, Bil 3:an. Dermed når Pierre Billackering AB op på foreløbig 20 svenske lokationer.
Læs hele nyheden
Svenske Pierre Billackering overtager nye afdelinger
20-12-2019
Den svenske del af pierre.dk - Pierre Billackering AB - er med sine 21 lokationer Sveriges største spiller inden for autolakering. Den seneste erhvervelse ligger i Uddevalla.
Læs hele nyheden
pierre.dk vinder ærefuld kåring
21-11-2019
For første gang i AutoAward-kåringens fem år lange historie blev der i år uddelt en pris i kategorien Årets Autolakerer. Blandt de fem nominerede var det pierre.dk Autolakering A/S, som blev trukket op af kuverten ved prisfesten, der foregik tirsdag i Cirkusbygningen i København.
Læs hele nyheden
Lakeksperten/Qars har klaget til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
20-11-2019
Lakeksperten/Qars har klaget til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, hvor de postulerer, at pierre.dk udnytter en dominerende stilling, samt indgår tabsgivende samarbejdsaftaler med det formål at presse andre aktører ud af markedet.
Læs hele nyheden
Gram Autolakering i Ribe bliver en del af pierre.dk
01-11-2019
Efter 24 år i spidsen for Gram Autolakering har indehaver Stefan Møller valgt at sælge sit lakcenter i Ribe til pierre.dk Autolakering A/S, som dermed igen bliver repræsenteret syd for Kongeåen. Stefan Møller, der fortsætter som afdelingsleder, ser det som en fremtidssikring af sin virksomhed.
Læs hele nyheden
C. A. Larsen udvider lak-samarbejde med pierre.dk
04-10-2019
Et flerårigt samarbejde mellem C. A. Larsen Automobiler A/S’s jyske lokationer og pierre.dk Autolakering A/S bliver nu udvidet, så det også gælder på Fyn. I den forbindelse overtager lakkoncernen C. A. Larsens ”in house” lakcenter i Odense.
Læs hele nyheden
Dansk lakkoncern foretager endnu et opkøb i Sverige
20-09-2019
Virksomheden Stockholms Karosslacks in-house lakcenter i den svenske hovedstad bliver nu en del af Pierre Billackering AB, som dermed kommer op på 19 svenske lokationer. Pierre Billackering AB har samtidig indgået en laksamarbejdsaftale med Stockholm Karosslack, hvormed kunderne fremover kan forvente samme høje service, kvalitet og fleksibilitet.
Læs hele nyheden
Tæt dialog mellem pierre.dk’s kunder, forsikringsselskaberne og pierre.dk
06-09-2019
I 2018 etablerede pierre.dk Autolakering A/S et udviklingsforløb, der er med til at klæde kunderne ordentligt på i forhold til at foretage korrekt taksering af forsikringsskader. Det betyder, at selve processen optimeres betydeligt, hvilket er til gavn for både kunder, forsikringsselskaber og pierre.dk selv. Senest er også forsikringsselskaberne inviteret til tæt dialog hos lakkoncernen.
Læs hele nyheden
​Lakkoncern fortsætter ekspansion i Sverige
30-08-2019
​Virksomheden Autolack i Vimmerby blev for nylig kåret som ”Årets Lakværksted 2018” i Sverige. Nu er det veldrevne firma blevet overtaget af pierre.dk-koncernen, som dermed kommer op på 18 lokationer på den svenske side af Øresund.
Læs hele nyheden
Dinitrol Danmark bliver en del af pierre.dk-koncernen
12-07-2019
Dinitrol Danmark, der via franchise-kæden Dinitrol er Danmarks største udbyder af rustbeskyttelse til de danske bilhuse og private bilejere, bliver per 5. august en del af pierre.dk-koncernen.
Læs hele nyheden
pierre.dk overtager lakcenter i svenske Kristianstad
05-07-2019
Cami Billackering AB, der ligger i den skånske by Kristianstad, bliver en del af pierre.dk-koncernen, som dermed kommer op på 17 lokationer i Sverige. Opkøbet er med til at cementere Pierre Billackering AB’s position på det svenske marked.
Læs hele nyheden
Portræt: Line er med til at optimere virksomheden
17-05-2019
Gennem halvandet år har Line Bøgelund været en del af pierre.dk Autolakering A/S i Kolding, hvor hun arbejder som produktionscontroller. Sideløbende med jobbet i lakkoncernens hovedkvarter læser hun cand. merc. aud., der svarer til en revisor-uddannelse.
Læs hele nyheden
Portræt: Mads har fundet sig rigtig godt til rette
15-05-2019
25-årige Mads Warncke er ansat som indskriver hos pierre.dk Autolakering A/S i Kolding. Dermed er han en af de medarbejdere, der modtager og håndterer de tusindvis af ordrer, som løbende kommer ind i pierre.dk’s call center. Han blev en del af Danmarks største lakkoncern for et halvt år siden.
Læs hele nyheden
pierre.dk har stor succes med seminarer i korrekt taksering
07-02-2019
Nordeuropas største lakkoncern, pierre.dk Autolakering A/S, er altid gået forrest, når det handler om at optimere lakprocessen. Nu har virksomheden etableret et videreudviklingskoncept, der skal gøre pierre.dk’s kunder endnu stærkere og bedre ”klædt på” til foretage korrekt taksering af forsikringsskader.
Læs hele nyheden
Nexa og pierre.dk er kommet godt igennem en stor omstilling
28-12-2018
Samtlige lak-værksteder under pierre.dk-koncernen har fået implementeret ny lak-samarbejdspartner.
Læs hele nyheden
To pierre.dk-lærlinge bestod svendeprøven med ros
28-12-2018
Camilla Grann Skovsbøll og Carl Kristian Nielsen, der begge er i gang med den afsluttende del af læretiden som autolakerer i pierre.dk-koncernen, har netop bestået svendeprøven på Silkeborg Tekniske Skole.
Læs hele nyheden
pierre.dk overtager endnu et lakcenter i Sverige
28-12-2018
Skene Lackeringsverkstad AB, der ligger 35 kilometer syd for Borås i Sverige, er netop blevet en del af pierre.dk-koncernen.
Læs hele nyheden

logo_small (1)

Hovedafdeling:

pierre.dk Autolakering A/S

Trianglen 12
​DK-6000 Kolding

CVR: 15000295

FAKTURA SENDES TIL KREDITOR@PIERRE.DK