Nyheder​

Læs seneste nyt fra pierre.dk her på siden.​

PIERRE.DK OVERTAGER LAKCENTER I KRISTIANSTAD
05-07-2019
Cami Billackering AB, der ligger i den skånske by Kristianstad, bliver en del af pierre.dk-koncernen, som dermed kommer op på 17 lokationer i Sverige. Opkøbet er med til at cementere Pierre Billackering AB’s position på det svenske marked.
Læs hele nyheden
PORTRÆT: MADS HAR FUNDET SIG RIGTIG GODT TIL RETTE
21-06-2019
25-årige Mads Warncke er ansat som indskriver hos pierre.dk Autolakering A/S i Kolding. Dermed er han en af de medarbejdere, der modtager og håndterer de tusindvis af ordrer, som løbende kommer ind i pierre.dk’s call center. Han blev en del af Danmarks største lakkoncern for et halvt år siden.
Læs hele nyheden
PORTRÆT: LINE ER MED TIL AT OPTIMERE VIRKSOMHEDEN
21-06-2019
Gennem halvandet år har Line Bøgelund været en del af pierre.dk Autolakering A/S i Kolding, hvor hun arbejder som produktionscontroller. Sideløbende med jobbet i lakkoncernens hovedkvarter læser hun cand. merc. aud., der svarer til en revisor-uddannelse.
Læs hele nyheden
PIERRE.DK HAR STOR SUCCES MED SEMINARER I KORREKT TAKSERING
21-06-2019
Nordeuropas største lakkoncern, pierre.dk Autolakering A/S, er altid gået forrest, når det handler om at optimere lakprocessen. Nu har virksomheden etableret et videreudviklingskoncept, der skal gøre pierre.dk’s kunder endnu stærkere og bedre ”klædt på” til foretage korrekt taksering af forsikringsskader, hvilket vil optimere reparationsprocessen til gavn for kunden, forsikringsselskaberne og pierre.dk, idet kalkulation opgøres korrekt.
Læs hele nyheden
Nexa og pierre.dk er kommet godt igennem en stor omstilling
28-12-2018
Samtlige lak-værksteder under pierre.dk-koncernen har fået implementeret ny lak-samarbejdspartner.
Læs hele nyheden
To pierre.dk-lærlinge bestod svendeprøven med ros
28-12-2018
Camilla Grann Skovsbøll og Carl Kristian Nielsen, der begge er i gang med den afsluttende del af læretiden som autolakerer i pierre.dk-koncernen, har netop bestået svendeprøven på Silkeborg Tekniske Skole.
Læs hele nyheden
pierre.dk overtager endnu et lakcenter i Sverige
28-12-2018
Skene Lackeringsverkstad AB, der ligger 35 kilometer syd for Borås i Sverige, er netop blevet en del af pierre.dk-koncernen.
Læs hele nyheden

logo_small (1)

Hovedafdeling:

pierre.dk Autolakering A/S

Trianglen 12
​DK-6000 Kolding

CVR: 15000295

FAKTURA SENDES TIL KREDITOR@PIERRE.DK

Få mere information om

Ankenævn for lak og karosseri