I begyndelsen af februar kunne Pierre.dk lykønske fire nye svende efter et veloverstået lærlingeforløb.

For Pierre.dk er dygtige lærlinge nøglen til fremtiden. Derfor var det også med stor glæde, at Miklas (Ribe), Emil (Grenaa), Frederik (Avedøre) og Abuzar (Brøndby) i starten af februar kunne modtage deres svendebrev.

”Det er altid skønt at se, når vores dygtige lærlinge afslutter deres uddannelse – og så endda med rigtig flotte resultater. Vi ser det som en fremtidssikring at uddanne unge mennesker. Den gode kvalitet gennemsyrer alt, hvad vi gør i virksomheden, og lærlingeforløbene er ingen undtagelse,” siger Jacob Kolster, Regionsleder Syd i Pierre.dk, og fortsætter:

”Vi er heldigvis så heldige, at langt de fleste, der har været lærlinge hos os, bliver hos os efter endt uddannelse. Det er også tilfældet med de fire nyudklækkede svende, hvilket vi naturligvis er meget glade for. Det tyder på, at de godt kan lide at være hos os.”

Ifølge Jacob Kolster spiller især afdelingslederne en vigtig rolle for resultatet af lærlingeforløbene. De er gode til at inddrage deres elever i udviklingen af deres svage punkter, men meget af forløbet skræddersyes også til den enkelte.

”Jeg plejer at sige, at vi møder vores lærlinge i øjenhøjde. Det er vigtigt for os at lave en personlig plan, der passer til den enkelte lærling, i tæt samarbejde med den pågældende afdelingsleder. Udover lærlingens kompetencer tager vi naturligvis også højde for vedkommendes egne ønsker,” fortæller Jacob Kolster.

Pierre.dk har løbende fokus på medarbejderudvikling og ikke mindst, hvordan lærlingeforløbene kan forbedres. Det indebærer blandt andet ekstrakurser inden for fx sprøjtemetoder og speciallak.

 

Hvis du overvejer at blive lærling i Pierre.dk, kan du læse mere om, hvordan du sender en ansøgning her: https://www.pierre.dk/jobs/