Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Europas mest moderne lak-kæde​

pierre.dk Autolakering A/S er på få årtier blevet den største og mest moderne autolakeringsvirksomhed i Europa i kraft af høj kvalitet og en kontrolleret vækst.

Virksomheden blev grundlagt i 1985 af autolakerer og iværksætter Pierre Legarth, der i en alder af blot 19 år realiserede sin drøm og etablerede Pierre Autolak i en garage i den lille sønderjyske by Vamdrup på 100 kvadratmeter .


Men Pierre Legarth havde kædeambitioner og planer for fremtiden, og målet blev hurtigt defineret: Virksomheden skulle levere ”markedets højeste kvalitet – til tiden” - kombineret med en strategi om kontrolleret vækst.


I 1998 blev pierre.dk første gang kåret som Gazelle-virksomhed af dagbladet Børsen og efterfølgende har koncernen modtaget en lang række erhvervsmæssige priser og anerkendelser.

EN DEL AF NOGET STØRRE

I 2005 etableredes et nyt og stort hovedsæde i Kolding, hvor virksomheden i dag råder over det største og mest moderne autolakeringscenter i verden.


I 2010 solgte Pierre Legarth 75 procent af aktierne i pierre.dk A/S til kapitalfonden LD Invest Equity, i dag kaldet Maj Invest Equity.

I 2011 etablerede lakkoncernen sit første lak-center uden for Danmarks grænser, da Lundblads Billackering AB i Vänersborg (Sveriges største lakcenter) blev opkøbt.

KÅRET SOM ÅRETS AUTOLAKERER

I foråret 2016 blev pierre.dk-koncernen en del af Intelligent Repair Solutions GmbH, som – ud over ledelsen – har Ufenau Capital Partners som aktionærer. 

I 2019 blev pierre.dk Autolakering A/S - som den første lakeringsvirksomhed nogensinde - kåret som Årets Autolakerer ved den danske branchekåring AutoAwards.

Pierre Legarth er i dag bestyrelsesformand i pierre.dk-koncernen, mens Bo Jacobsen er administrerende direktør i pierre.dk Autolakering A/S

UNIK VÆRDISKABELSE

Lakkonceptet, som har gjort pierre.dk til Europas største autolakeringsvirksomhed, handler om en helt unik værdiskabelse, som er profitabel for firmaets mange kunder. Kombineret med markedets højeste kvalitet – til tiden – og til konkurrencedygtige priser.

I dag er pierre.dk Europas største og førende lak-kæde, der beskæftiger over 500 medarbejdere, som årligt udfører mere end 150.000 skadeslakeringer.


pierre.dk-koncernen driver i dag over 60 lakcentre alene i Danmark og Sverige.

VEJEN TIL SUCCES

“Man skal fastholde sin strategi”

”Man skal være hurtig til at tage en beslutning”

”Man skal være parat til at løbe en risiko”

– Pierre Legarth

logo_small (1)

Hovedafdeling:

pierre.dk Autolakering A/S

Trianglen 12
​DK-6000 Kolding

CVR: 15000295

FAKTURA SENDES TIL KREDITOR@PIERRE.DK