Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Sponsorat​

Vi har gennem mange år sponsoreret et af de stærkeste danske herrehold i håndbold, KIF Kolding – i dag kendt som landets førende klub, KIF Kolding København.

Kasper Hvidt (1), Lars Jørgensen (6), Lasse Boesen (3) og Bo Spellerberg (8). Store og kendte navne på den danske håndboldscene – og alle sammen navne, som udgør en del af KIF Kolding København, Danmarks nye storhold.

KIF Kolding København blev etableret i sensommeren 2012, hvor man formåede at få de bedste spillere fra AG København ind på holdkortet. KIF Kolding København er et hold præget af talentfulde – og rutinerede – spillere samt to dygtige trænere. Sammen udgør de et hold, som har i sinde at erobre den europæiske scene.

DANMARKS BEDSTE KLUB​

KIF Kolding København har et ben i Kolding og et andet i København, hvilket har stor betydning for, hvor holdets hjemmekampe skal afvikles. Som udgangspunkt spilles halvdelen af kampen i øst (TREFOR Arena i Brøndby) og den anden halvdel i vest (TREFOR Arena i Kolding). pierre.dk Autolakering A/S støtter elitesporten, og som mangeårig storsponsor for KIF Kolding har det været helt naturligt at bakke op om det bemærkelsesværdige projekt. KIF Kolding København bygger videre på de professionelle dyder, der har kendetegnet KIF, som med 12 mesterskaber på sit CV i forvejen er en mastodont inden for sporten.

Læs mere om Danmarks bedste håndboldklub HER

“Vi støtter elitesporten, og som mangeårig storsponsor for KIF Kolding har det været helt naturligt at bakke op om dette lokale projekt.”

– Pierre Legarth

logo_small (1)

Hovedafdeling:

pierre.dk Autolakering A/S

Trianglen 12
​DK-6000 Kolding

CVR: 15000295

FAKTURA SENDES TIL KREDITOR@PIERRE.DK