For første gang i AutoAward-kåringens fem år lange historie blev der i år uddelt en pris i kategorien Årets Autolakerer. Blandt de fem nominerede var det pierre.dk Autolakering A/S, som blev trukket op af kuverten ved prisfesten, der foregik tirsdag i Cirkusbygningen i København.

pierre.dk Autolakering A/S modtog tirsdag den 19. november et stort og anerkendende skulderklap fra autobranchen, da den Kolding-baserede koncern vandt en AutoAward i kategorien Årets Autolakerer.

Det var første gang, at netop den kategori figurerede blandt de sammenlagt 24 forskellige kategorier.

AutoAwards-kåringen har fem år på bagen, og det er dybest set bilbranchens svar på en Oscar-uddeling, hvor eksempelvis Årets Brugtvognsforhandler, Årets Værksted og Årets Markedsføringskampagne bliver kåret.

Og altså også Årets Autolakerer, som blev givet til pierre.dk Autolakering under festlighederne, der foregik i Cirkusbygningen i København, hvor i omegnen af 500 branchefolk var gæster ved et storstilet festfyrværkeri af indslag og happenings.

En stor anerkendelse af arbejdet

– Vi er naturligvis meget beærede over at få tildelt prisen, og jeg vil gerne sige tak til alle dem, der har stemt på os, herunder naturligvis AutoAwards-juryen, fortæller Bo Jacobsen, der er administrerende direktør i pierre.dk Autolakering A/S.

Ved AutoAwards findes vinderen i hver kategori på baggrund af juryens stemmer, der vægter 50 procent. Bil- og autobranchens stemmer tæller 25 procent mens offentlighedens stemmer tæller de sidste 25 procent. Med andre ord er sejren altså et resultat af både branchefolks, eksperters og forbrugernes holdning.

– Visionen i pierre.dk Autolakering og hos vores grundlægger, Pierre Legarth, om at levere markedets højeste kvalitet til tiden, for dermed at skabe værdi for vores kunder, medarbejdere, øvrige interessenter samt ejere har gennem hele vores udvikling været fundamentet for, hvor pierre.dk er i dag. Set i det lys er AutoAward’en en stor anerkendelse af det arbejde, pointerer Bo Jacobsen.

Prisen dedikeres til medarbejdere og grundlægger

Han tøver heller ikke med at understrege, hvor stor betydning pierre.dk’s partnerskaber med kunderne har.

– Det betyder jo, at vi via vores samarbejde konstant og konsekvent kan udfordre de mange processer, hvilket er til gavn for begge parter, fortæller Bo Jacobsen, inden han sender anerkendelse videre i systemet:

– Alt dette har imidlertid kun kunnet lade sig gøre, fordi vi har en stab af engagerede, service mindede og fagligt dygtige medarbejdere, der hver dag er topmotiverede, og som præsterer på et imponerende højt niveau.

Den administrerende direktør tøver da heller ikke med at dedikere AutoAward-prisen for Årets Autolakerer til henholdsvis de mange hundrede medarbejdere og koncernens grundlægger Pierre Legarth, der i dag sidder som formand i bestyrelsen, og har skabt det fundament, som virksomheden til stadighed bygger på.

Læs mere om kåringen her.