​Et flerårigt samarbejde mellem C. A. Larsen Automobiler A/S’s jyske lokationer og pierre.dk Autolakering A/S bliver nu udvidet, så det også gælder på Fyn. I den forbindelse overtager lakkoncernen C. A. Larsens ”in house” lakcenter i Odense.

pierre.dk Autolakering A/S er netop blevet enige med bilkoncernen C. A. Larsen Automobiler A/S om at overtage virksomhedens ”in house” lakcenter på Hvidkærvej i Odense. I samme ombæring overtager koncernen også det samlede lak-arbejde for C. A. Larsen, der samlet set driver seks bilhuse i Jylland og på Fyn.

– Vi har gennem flere år haft et fint samarbejde med pierre.dk i vores jyske afdelinger, og vi ser frem til at udbygge det samarbejde på Fyn, forklarer Jesper Larsen, der er indehaver af og administrerende direktør for C. A. Larsen Automobiler A/S.

Aftalen mellem parterne er netop blevet effektueret – og dermed bliver samtlige C. A. Larsen-lokationer supporteret af pierre.dk Autolakering.

En gevinst for C. A. Larsen

– Den måde, hvorpå pierre.dk håndterer logistikken og hele tiden optimerer processer, passer rigtig godt til den måde, som vi arbejder på i C. A. Larsen, understreger Jesper Larsen, der også sætter pris på den fleksibilitet, som pierre.dk tilbyder.

– Vi oplever naturligvis perioder med spidsbelastning, og netop der er det en stor gevinst, at pierre.dk har den størrelse, som de har. Samtidig har det i denne proces også været helt essentielt for os, at der bliver taget godt vare på såvel vores medarbejdere som vores kunder, pointerer Jesper Larsen, der har stået i spidsen for bilkoncernen i adskillige år.

Gennem årtier har C. A. Larsen Automobiler A/S været autoriseret Peugeot-forhandler – i dag bliver også bilmærkerne Citroën og Suzuki forhandlet og serviceret i koncernen.

Et stærkt hold af medarbejdere

Hos pierre.dk Autolakering A/S er der naturligvis også stor tilfredshed med aftalen.

– Vi er stolte over, at endnu en stor spiller på markedet har valgt at outsource deres lakarbejde til os. Vi overtager et stærkt hold af medarbejdere, som har stor erfaring inden for området. Dermed udbygger vi vores engagerede og motiverede team på Fyn, fortæller Bo Jacobsen, der er administrerende direktør for pierre.dk Autolakering A/S.

Han er godt tilfreds med, at samtlige kunder i C. A. Larsen-koncernen nu bliver tilbudt pierre.dk’s gennemarbejdede og professionelle koncept.

​–

FAKTA – C. A. Larsen Automobiler A/S:

Autoriseret forhandler og serviceværksted for Peugeot, Citroën og Suzuki. Koncernen driver fire bilhuse på Fyn samt to i Jylland.

C. A. Larsen Automobiler A/S blev grundlagt i 1964 af C. A. Larsen og består i dag af 160 medarbejdere.

Yderligere information: www.cal.dk.

FAKTA – pierre.dk Autolakering A/S:

pierre.dk Autolakering A/S blev grundlagt i 1985 af Pierre Legarth. I foråret 2016 blev pierre.dk en del af Intelligent Repair Solutions Holding GmbH, som ud over ledelsen har Ufenau Capital Partners som aktionærer.

Pierre Legarth er i dag bestyrelsesformand i pierre.dk-koncernen, mens Bo Jacobsen er administrerende direktør i pierre.dk Autolakering A/S.

I 2005 etableredes et nyt og stort hovedsæde i Kolding, hvor virksomheden i dag råder over det største og mest moderne autolakeringscenter i verden.

I foråret 2011 etablerede lakkoncernen sit første lak-center uden for landets grænser, da Lundblads Billackering AB (Sveriges største lakcenter) blev opkøbt. pierre.dk-koncernen råder i dag over mere end 50 filialer alene i Danmark og Sverige.

Yderligere information: www.pierre.dk.