Dinitrol Center Ribe og Dinitrol Center Hvidovre er nu blevet en del af pierre.dk-selskabet CPC Group. Udvidelsen af familien skal sikre endnu mere synlighed i markedet.

Med overtagelsen af de to Dinitrol centre i henholdsvis Ribe og Hvidovre ønsker CPC Group sammen med de andre Dinitrol centre at styrke strategien om at levere ”Verdens bedste rustbeskyttelse.” En mission som har været varemærket for Dinitrol lige siden 1965, hvor virksomheden blev etableret.

”CPC Group, der er medlem af Dinitrol netværket, skal sikre, at bilhusene og bilejerne kan tilbydes Dinitrolbehandlinger i hele Danmark. CPC Group skal være den naturlige partner ved generationsskifte i Dinitrol centrene, så hele Dinitrol netværket kan bevare dets markedsposition,” forklarer Bo Jacobsen, der er administrerende direktør i pierre.dk.

De tre medarbejdere og ledelserne på centrene i henholdsvis Ribe og Hvidovre bliver en del af CPC Group/pierre.dk, der i dag tæller langt over 500 medarbejdere primært fordelt på autolakering, rustbehandling og reparation af fælge.

Stærkt brand opruster

Dinitrol har på verdensplan mere end 70 års erfaring inden for rustbeskyttelse og er Danmarks største udbyder af undervognsbehandling til både privat og erhverv. CPC Group driver i dag ni Dinitrol Centre fordelt over hele Danmark.

”Dinitrol netværket er sammen med fælgereparation og autolakering vigtige elementer i den grønne bølge, idet alle tre services forlænger levetiden for bilen og reducerer det samlede ressourceforbrug. CPC Group skal sammen med Corrpro og de øvrige Dinitrol centre fortsætte udvikling og udbredelse af kendskabet til de positive effekter ved en Dinitrolbehandling,” siger Bo Jacobsen.

En del af en stor familie

Dinitrol er en del af pierre.dk familien, der i dag også består af Europas mest moderne autolak-centre og FælgeRep, der reparerer aluminiumsfælge. Den brede vifte af services sikrer, at CPC Groups kunder får en fuld vifte af klargøring, service, rustbeskyttelse og lak.


FAKTA – CPC Group:
CPC Group består per 6. april af fire rustbeskyttelsescentre i henholdsvis Slagelse, Aarhus N, Herning og Silkeborg. Selskabet er 100 procent ejet datterselskab af pierre.dk Autolakering A/S.

FAKTA – pierre.dk Autolakering A/S:
pierre.dk Autolakering A/S blev grundlagt i 1985 af Pierre Legarth. I foråret 2016 blev pierre.dk en del af Intelligent Repair Solutions Holding GmbH, som ud over ledelsen har Ufenau Capital Partners som aktionærer.
Pierre Legarth er i dag bestyrelsesformand i pierre.dk-koncernen, mens Bo Jacobsen er administrerende direktør i pierre.dk Autolakering A/S. pierre.dk-koncernen råder i dag over mere end 60 filialer alene i Danmark og Sverige. I 2019 blev pierre.dk kåret som Årets Autolakerer ved den danske branchekåring AutoAwards.
Yderligere information: www.pierre.dk.

Kontaktpersoner:
For yderligere informationer i forbindelse med denne pressemeddelelse, kan du tage kontakt til:
Produktionschef Karsten Nielsen, CPC Group: T: +45 9712 7109
CEO Morten Schouboe, Corrpro A/S – Dinitrol Danmark: T: +45 4015 3931
Sales Manager Claus Andersen, pierre.dk Autolakering A/S: T: +45 2059 8519